Windows 365 finns tillgänglig nu i Microsofts svenska datacenter
Hem NYHETERTECH NEWS Windows 365 finns tillgänglig nu i Microsofts svenska datacenter

Windows 365 finns tillgänglig nu i Microsofts svenska datacenter

Publicerat av: Redaktionen

Microsoft kan nu meddela att den molnbaserade lösningen Windows 365 finns tillgänglig i företagets svenska datacenter.

Windows 365 är en företagstjänst som låter dig komma åt din Windows-upplevelse via molnet på valfri enhet.

Sedan tidigare finns tjänsterna Microsoft Azure och Microsoft 365 tillgängliga i den svenska datacenterregionen.

”Windows 365 är ett välkommet tillskott i våra svenska datacenter, det är en lösning som stödjer det hybrida arbetslivet genom att låta företag strömma Windows-upplevelsen till valfri enhet. För användaren är det mycket positivt att få Windows 365 tillgängligt i våra svenska datacenter då man kan dra nytta av närheten till andra applikationer och servrar som man redan kör där”, säger Nina Rapp, affärsområdeschef för Modern Work på Microsoft Sverige.

Windows 365 finns tillgänglig nu i Microsofts svenska datacenterWindows 365 är en molnbaserad tjänst som möjliggör för användare att komma åt sina Windowsskrivbord och program var som helst på vilken enhet som helst. Det är en säker och skalbar lösning som ger en mer flexibel arbetsmiljö. I grund och botten fungerar Windows 365 genom att tillhandahålla en virtuell Windowsinstans som körs på Microsofts Azure-molninfrastruktur. Istället för att användarna behöver installera och underhålla operativsystemet lokalt på sina enheter, kan de logga in på sin virtuella Windowsdator via en webbläsare eller en specialiserad klientapplikation.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00