Worldline väljer VMware för snabbare IT-utveckling

Den europeiska betalningsleverantören Worldline har valt nätverksvirtualiserings- och molnlösningar från VMware för att snabbare kunna leverera nya tjänster, stötta sin internationella expansion och möta nya säkerhetskrav.

Worldline väljer VMware för snabbare IT-utveckling 1VMware NSX och VMware vRealize Suite, utvecklade som en del av ett mjukvarudefinierat datacenter, ger Worldline en enhetlig och flexibel molninfrastruktur där IT snabbt kan stötta den snabbväxande verksamheten.

Worldline finns på 29 marknader, däribland Sverige, och är ett ledande företag i utvecklingen av nya branschledande betalningslösningar. Företaget arbetar agilt utifrån DevOps-metoder för att påskynda utvecklingen av appar och snabbare bemöta kundernas krav.

Genom att automatisera delar av produktionsprocessen har VMwares lösningar minskat arbetslasterna med upp till 75 procent. Tiden det tar att tillhandahålla nätverkstjänster har också minskat från några dagar till minuter. På så sätt kan Worldline snabbare utveckla, testa och leverera nya appar till marknaden.

  • Med VMware NSX och vRealize Suite är vår IT mycket smidigare och vi kan fokusera på uppgifter närmare på kärnverksamhet. Tillsammans med vår expertis i att skapa värdeskapande tjänster för våra kunder, gör lösningen att vi snabbt kan leverera nya tjänster till marknaden och expandera internationellt, säger Frédéric Papillon, ansvarig för produktionstjänster på Worldline.