​SAP:s partner får molnplattform utan kostnad
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTER ​SAP:s partner får molnplattform utan kostnad

​SAP:s partner får molnplattform utan kostnad

Publicerat av: Redaktionen

SAP erbjuder nu sin molnbaserade plattform SAP Cloud Platform helt utan kostnad till alla partnerföretag.

​SAP:s partner får molnplattform utan kostnadDen öppna PaaS-plattformen (platform as a service) kan användas för att vidareutveckla och integrera tjänster och applikationer som bygger på befintliga SAP-lösningar.

– Genom att ta våra partner till molnet gör vi det enklare också för deras kunder att göra samma resa. Nu får de tillgång till allt som ingår i molnplattformen helt utan kostnad och det kommer att hjälpa dem att lättare och snabbare utveckla applikationer som partnernas kundbas efterfrågar, säger Karima Johansson, SAP:s nordiska partneransvariga.

I SAP Cloud Platform har partnerföretagen tillgång till över 100 molnbaserade lösningar och hela ekosystemet har över 150 miljoner prenumeranter. Över 3 700 SAP-partner deltar redan aktivt i SAP:s molnstrategi. En SAP-partner kan också sälja sina egna lösningar via SAP App Center där det i dag finns över 1 600 appar från över 1 100 partnerföretag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00