Aerohive lanserar A3 – marknadens första autentiserings- och onboarding-lösning för hybridmoln
Hem Nyheter Aerohive lanserar A3 – marknadens första autentiserings- och onboarding-lösning för hybridmoln

Aerohive lanserar A3 – marknadens första autentiserings- och onboarding-lösning för hybridmoln

Publicerat av: Redaktionen

Aerohive Networks, ledande inom molnstyrda nätverkslösningar, lanserar A3, marknadens första hybridmolnbaserade lösning för autentisering och onboarding.

Aerohive lanserar A3 – marknadens första autentiserings- och onboarding-lösning för hybridmoln 2Aerohive A3 kommer att finnas tillgänglig i början av nästa kvartal.

Aerohive A3 tillhandahåller ett stort antal behörighetsfunktioner för att möjliggöra enkel och säker utrullning av IoT (Internet of Things), BYOD (Bring Your Own Device) och vanliga trådbundna och trådlösa klienter. Aerohive A3 inkluderar funktioner som säkerställer en komplett, säker åtkomstlösning, exempelvis automatiserad enhetskonfigurering, enhetsprofilering och nätverksåtkomstkontroll, enkel onboarding av nya användare, och till och med gästnätverk, men utan komplexiteten som finns i nuvarande produkter på marknaden.

Aerohive A3 är kompatibel med nätverksutrustning från alla större leverantörer, vilket breddar Aerohives räckvidd rejält. När den distribueras som en del av Aerohives SD-LAN / SD-WAN-plattform finns flera fördelar, som exempelvis integrerad hantering av per-användarbaserade nycklar för autentisering och kryptering (Private Pre-Shared Key, PPSK) och hantering via Aerohives HiveManager.

A3-lösningen är också unik i sin förmåga att installeras lokalt, i likhet med mer traditionella åtkomsthanteringslösningar, och i framtiden som en molntjänst som nås via Aerohive Cloud Services-plattformen. Det kommer också att vara möjligt att konfigurera en kombination av de två, där vissa funktioner är distribuerade till lokalkontor och andra hanteras centralt från den publika eller privata molntjänsten.

Aerohive A3 syftar till att leverera en komplett, integrerad lösning för effektiv nätverkssäkerhet och hantering av klienter.

Den förenklar implementeringen och hanteringen av IoT- och BYOD-lösningar tack vare strömlinjeformade arbetsflöden, ett intuitivt användargränssnitt och Aerohives kunskap inom molnbaserad nätverkshantering. Där traditionella lösningar vanligtvis kräver kontinuerlig – och ofta omfattande – hantering, kommer Aerohives erbjudande att reducera behovet av dyra konsulttjänster. En attraktiv prissättning ger en betydligt lägre totalkostnad för kunder, samtidigt som de får bättre nätverksåtkomstkontroll över alla enheter som ansluter till nätverket.

– Vi såg en möjlighet utifrån komplexiteten och användarupplevelsen av dagens åtkomsthanteringslösningar. De kan delas in i två kategorier: komplicerade, samt komplicerade och dyra. Aerohives lösning hanterar komplexitetsproblemen i den dagliga driften, samtidigt som den ger överlägsen funktionalitet till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi är övertygade om att vår lösning snabbt kommer att få en betydande roll på marknaden för åtkomsthanteringslösningar, säger Abby Strong, ansvarig för produktmarknadsföring på Aerohive.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>