ALSO lägger till Compello på Cloud Marketplace för förenklad fakturahantering

[KANALPARTNER] ALSO utökar Cloud Marketplace med Compello Invoice Approval, en kraftfull lösning som gör det möjligt företag att använda arbetsflöden för elektroniska fakturor för att förbättra effektiviteten och produktiviteten.

ALSO lägger till Compello på Cloud Marketplace för förenklad fakturahantering 1
David Treiberg, ansvarig Vertical Cloud Services på ALSO Sweden

Compello har funktioner för skanning av fakturor, tolkning av fakturainformation (OCR), distribution, godkännanden och överföringar till bokföringssystem.

Compello är flexibelt och ger företagen bättre kontroll över och insyn i fakturaflödet samt ger omgående besparingar. Användarna kan snabbt komma igång med lösningen och navigera snabbt och enkelt tack vare en intuitiv och användarvänlig utformning.

“Med hjälp av ALSO Cloud Marketplace kan våra kunder automatisera allt fler manuella arbetsuppgifter, och därmed inrikta sig på verksamhetens tillväxt i stället för på omständliga administrativa uppgifter. Vi är glada att kunna göra Compellos automatiska fakturalösning tillgänglig på Cloud Marketplace, då den underbygger vår vision om att möjliggöra digital effektivisering för våra kunder”, sade David Treiberg, ansvarig för området Vertical Cloud Services på ALSO Sweden AB.

“På Compello har vi en stark inriktning på digitalisering, automatisering och SaaS-tjänster. Därför är vi stolta över att finnas på ALSO Cloud Marketplace och bidra till införandet av molntjänster och nyskapande teknik. Vi ser det som mycket positivt att samarbeta med ALSO för att förenkla fakturahanteringen för våra kunder både i och utanför Sverige”, sade Gustav Line, VD på Compello Group