Also tar in Acronis säkerhetskopiering i tjänsteportalen  
Hem DISTRIBUTÖRALSO Also tar in Acronis säkerhetskopiering i tjänsteportalen  

Also tar in Acronis säkerhetskopiering i tjänsteportalen  

Publicerat av: Redaktionen

Återförsäljare kan nu vända sig till distributören Also för att komma åt Acronis tjänst för säkerhetskopiering och återställning i molnet.

Återförsäljare som letar efter säkerhetskopiering att sälja som tjänst har nu ytterligare ett alternativ. Det är distributören Also som nyligen utökat sitt molnerbjudande med Acronis tjänst för den sortens uppgifter.

Distributörer har viktig roll

Acronis genomför under året en satsning på kanalen och nordiske chefen Henrik Petersen betonade i en intervju tidigare med IT-Kanalen att distributörerna har en särskilt viktig roll i att föra ut deras erbjudanden till återförsäljare.

Tjänsten som Also nu öppnar för beskrivs på sedvanligt molnmanér som enkel för såväl återförsäljare som kunder.

– Återförsäljare kan på mycket kort tid och utan startkostnader börja erbjuda säkerhetskopiering och återställning, säger Mirko Minnich, ansvarig för Digital Services hos Also.

Acronis-tjänsten fungerar för både arbetsstationer/klienter och servrar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>