Samsungs nya Galaxy A-serie – mobiler som kombinerar teknik och design i toppklass
Hem Produkt NyheterMobilerSamsung Samsungs nya Galaxy A-serie – mobiler som kombinerar teknik och design i toppklass

Samsungs nya Galaxy A-serie – mobiler som kombinerar teknik och design i toppklass

Publicerat av: Redaktionen

[PRODUKTNYTT] Idag presenterar Samsung 2017 års modeller av A-serien, A5 och A3.

Den nya Galaxy A-serien är uppdaterad med bättre kamera, vassare skärm och en generösare batteritid.Samsungs nya Galaxy A-serie – mobiler som kombinerar teknik och design i toppklass 2

Galaxy A5, med 5.2” display, och Galaxy A3, med 4.7” display och är båda IP68-certifierade vilket innebär att de är damm- och vattentåliga. Designen i glas och metall är av högkvalitativa material vilket skapar en lyxig känsla som följer dig hela dagen.

– För oss är det viktigt att våra kunder alltid får ta del av den absolut senaste tekniken. Med Galaxy A-serien kombinerar vi de mest meningsfulla funktionerna och gör dem lättillgängliga för användarna. Vattentåligheten, de smarta funktionerna så som fingeravtrycksavläsaren och en riktigt bra kamera gör detta till en serie mobiltelefoner som utan tvekan upplevs som lika exklusiva och innovativa som våra toppmodeller, säger Andreas Bergqvist, Nordisk Produktchef för Telekom på Samsung

Pålitlig i alla tillfälle
Såväl Galaxy A5 som A3 har förbättrade kameror som utmärkt fångar detaljer i bilderna. Den avancerade kameratekniken möjliggör precis autofokus vilket ger klara och färgstarka bilder. I kombination med ökad ljuskänslighet i linsen möjliggörs även fotograferingar i mörkare miljöer, vilket är perfekt under det nordiska vinterhalvåret. Kameran öppnas smidigt genom att du dubbelklickar på hemknappen. Galaxy A-serien har en förbättrad batteritid jämfört med föregående års modeller och med snabbladdningsfunktionen* behöver du sällan oroa dig för att missa att föreviga ett ögonblick.

Fingeravtrycksläsaren ger en säker och lättillgänglig låsning av telefonen. Dessutom är nya A-serien utrustad med KNOX säkerhetslösning, vilket innebär att du kan skydda viktig information och kan enkelt separera företagets och ditt privata innehåll.

Med Samsungs Always on-display behöver du inte öppna telefonen för att få de senaste notiserna. Istället visas tid, kalender, missade samtal och SMS i viloläget utan att du behöver röra mobilen. Något som gör att du både sparar tid och batteri. Och tack vare IP68-certifieringen kan du prata i och använda telefonen oavsett om du är på stranden, ute i ösregnet eller står i skidbacken med fuktiga vantar.

Fakta Galaxy A5 (2017): Samsung Galaxy A5 är utrustad med 1.9 GHz Octa-core-processor med 3,0 GB RAM-minne, 32GB internminne samt rum för upp till 256 GB med microSD. Har en 5.2’’ FHD 1920 x 1080 Super AMOLED-skärm. 4G (300/50 Mbps. Batteri på 3,000 mAh med snabbladdning. 146.1 x 71.4 x 7.9mm. Kamera baksida: 16MP (PDAF/F1.9), kamera front: 16MP (F1.9), Operativsystem Android 6.0.16 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), USB Type-C, ANT+, NFC (UICC, eSE), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass. Sensorer: Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB Light, Barometer, Fingeravtrycksläsare. IP68 certifiering. S-Voice och Samsung KNOX.

Fakta Galaxy A3 (2017): Samsung Galaxy A3 är utrustad med 1.6 GHz Octa-core-processor med 2,0 GB RAM-minne, 16GB internminne samt rum för upp till 256 GB med microSD. Har en 4.7’’ HD 1280 x 720 Super AMOLED-skärm. 4G (300/50 Mbps). Batteri på 2,350 mAh. 135.4 x 66.2 x 7.9mm. Kamera baksida: 13MP (AF/F1.9), kamera front: 8MP (F1.9), Operativsystem Android 6.0.16 Marshmallow. WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), USB Type-C, ANT+, NFC (UICC), Bluetooth v4.2, GPS + Glonass. Sensorer: Accelerometer, Proximity, Geomagnetic, RGB Light, Barometer, Fingeravtrycksläsare. IP68 certifiering. S-Voice och Samsung KNOX.

Samsung Galaxy A5 och A3 lanseras den 3 februari och kommer i färgerna Black Sky, Gold Sand och Peach Cloud.

Om du är nyfiken så finns möjligheten att förboka Galaxy A5 och Galaxy A3, det går att göra från 13 januari.

Rekommenderat pris:
A5, 4 990 SEK
A3, 3 490 SEK

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>