Dreame lanserar Dreame Z10 Station: En sladdlös, intelligent dammsugare som tömmer sig själv
Hem PRODUKT NYHETER Dreame lanserar Dreame Z10 Station: En sladdlös, intelligent dammsugare som tömmer sig själv

Dreame lanserar Dreame Z10 Station: En sladdlös, intelligent dammsugare som tömmer sig själv

Publicerat av: Redaktionen

Kraftfull sugförmåga, automatisk tömning och intelligenta funktioner – nya Dreame Z10 Station sätter en ny standard för städning.

Dreame, som under de senaste åren har utmärkt sig inom innovativ städning av hemmet, presenterar i dag nya Dreame Z10 Station: en sladdlös dammsugare med basstation och automatisk tömningsfunktion som sätter nya standarder för hemstädning.

Dreame Z10 Station kombinerar avancerade och intelligenta funktioner med stark sugkraft och intelligent design för att ge en ultimat städupplevelse.

Enkel rengöring med flera avancerade filter

Dreame Z10 Station har ett avancerat filtreringssystem i fem lager som effektivt samlar upp damm och garanterar en grundlig rengöring. Den innehåller dessutom en stor dammuppsamlingsbehållare på 2,5 liter, så att du kan koncentrera dig på städningen och inte behöver tänka på att tömma den hela tiden.

Dammsugaren är försedd med ett mångsidigt dammsugarhuvud för flera olika ytor och små, motordrivna borstar. Dessutom upptäcker den innovativa blue light-tekniken även mikroskopiska dammpartiklar. I kombination med stor sugkraft och specialiserad extrautrustning förbättrar det effektiviteten på alla ytor.

Dammsugaren som tömmer sig själv så, att du slipper

Dreame Z10 Station har en dammuppsamlingsbehållare och automatisk tömningsfunktion, så den tömmer sig själv när du ställer den i den medföljande laddningsstationen. Och tack vare en sugkraft på 150 AW behåller Z10-dammsugaren trycket under hela städningen och gör den till en sladdlös, dammfri och problemfri upplevelse.

Dammsugaren tömmer automatiskt smuts i den inbyggda behållaren i laddstationen, där den kan stå i upp till 90 dagar innan den behöver tömmas. På så sätt behöver du inte tänka på att sätta i nya dammsugarpåsar utan kan bara tömma den några gånger per år. Laddningsstationen är också utrustad med en display så att du kan hålla koll på batterinivån och dammbehållarens status.

Avancerat filtreringssystem

Dreame Z10 Station har ett avancerat filtreringssystem med fem lager. De fem filtren ger dammsugaren hög prestanda och ser till att dammpartiklarna stannar kvar inuti den.

Specialiserad utrustning för dina behov

Dreame lanserar Dreame Z10 Station: En sladdlös, intelligent dammsugare som tömmer sig självDammsugaren levereras med tillbehör som kan monteras efter behov. De extra delarna tas enkelt loss och tvättas, så att dammsugaren alltid är redo för nya utmaningar under hela sin livslängd.

Tillgänglighet

Den sladdlösa Dreame Z10 Station med automatisk tömningsfunktion går nu att köpa hos utvalda återförsäljare. Rekommenderat pris är 6 999 kronor.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00