Annica Hedmark ny Head of People & Culture på KPMG

[KVINNOR PÅ KANALEN]  Annica Hedmark är ny Head of People & Culture på KPMG.

Annica Hedmark ny Head of People & Culture på KPMG 1
Annica Hedmark

Annica kommer senast från Sweco Sverige och har en gedigen erfarenhet av konsultbolag i förändring.

– Det lockar att få vara med och driva den förändring företaget är inne i. För mig är KPMG också ett fint varumärke som står för kompetens och professionalism.

Annica Hedmark börjar på KPMG i april och tar plats i företagsledningen. Under sina 16 år på Sweco Sverige har hon varit med och drivit en tillväxtresa från 2 000 medarbetare i Sverige till dagens 17 000 medarbetare i 16 länder.

– Det lockar att lära känna en ny verksamhet och att få vara med och driva den förändring KPMG är inne i. Medarbetarfrågorna är en tydlig prioritering vilket är helt rätt i en personal- och kunskapsbaserad verksamhet. För mig är KPMG också ett fint varumärke som står för kompetens och professionalism, säger Annica Hedmark.

HR som funktion utvecklas ständigt och ställs inför nya utmaningar, digitalisering och nya förhållningssätt som självledarskap och förmågan att skapa ett ständigt lärande i organisationen är några av dem.

– I samband med att jag kommer in byter HR namn till People & Culture, vilket på ett tydligt sätt betonar var vi har vårt fokus. P&C har en aktiv roll i såväl varumärket som affären, säger Annica Hedmark.

– Det är väldigt roligt att få välkomna Annica till oss, säger Patrik Anderbro, vd på KPMG. Annica kommer in som ny kraft i företagsledningen med fokus på just medarbetarfrågorna. Hon har lång erfarenhet från ett framgångsrikt företag i en liknande bransch och kommer att tillföra såväl erfarenheter som ny kompetens.