Aranya nominerade till Tillväxtresan samt Kompetensresan
Hem LEVERANTÖRARUBA Aranya nominerade till Tillväxtresan samt Kompetensresan

Aranya nominerade till Tillväxtresan samt Kompetensresan

Publicerat av: Redaktionen

HPE Aruba är en utav våra strategiska partners, och Aranya är ett utav de högst certifierade bolagen inom HPE Aruba.

Aranya nominerade till Tillväxtresan samt KompetensresanFör våra gemensamma framgångar under år 2020 har nu Aranya blivit dubbelt nominerade inom kategorierna Tillväxtresan samt Kompetensresan i deras event The Edge.

Vi tackar HPE Aruba för allt samarbete genom åren och håller tummarna att vi vinner, och om ni som kund söker efter en kompetent partner inom HPE Aruba tveka inte att höra av er!

Vad är The Edge?

Det handlar om varje persons, företags och organisations digitala resa, där det som händer vid kanten, the Edge, påverkar och inspirerar. Utan den där uppkopplingen skulle vår vardag och fritid se helt annorlunda ut. Enkelt uttryckt är det vid kanten, the Edge, allt händer. Edge tar människor, teknik och data närmre varandra för att göra fantastiska saker. Men traditionella nätverk har en utmaning i att hantera denna explosion av data, samt IoT och mobila enheter fortsätter att utmana säkerhetsgränserna. För att ta den digital transformationen vidare är det dags att verkligen se närmre på nätverks- och säkerhetsarkitekturen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00