Aranya uppnår Platinumstatus hos HPE Aruba Networks
Hem LEVERANTÖRARUBA Aranya uppnår Platinumstatus hos HPE Aruba Networks

Aranya uppnår Platinumstatus hos HPE Aruba Networks

Publicerat av: Redaktionen

Aranya har kvalificerat sig som Platinum-partner till HPE Aruba Networks.

Partnerskapet kräver flera tekniskt avancerade certifikat och som Sveriges minsta företag med statusen visar utmärkelsen att Aranyas satsning på kompetens har gett resultat.

– Denna högsta partnerstatus är ett resultat av flera års kämpande från samtliga i bolaget och ett bevis på att vi satsade rätt när vi fokuserade på hög kompetens, och det är något vi lägger enorm stolthet i, säger Emil Persson, vd för Aranya.

I höstas utsågs nätverkssäkerhetsföretaget Aranya till Platinum-partner till HPE Aruba Networks. För att uppnå partnerskapet, som gäller både Reseller Partner och Service Provider partner, krävs certifieringar av hela verksamheten enligt Arubas riktlinjer samt att företaget har uppnått högt ställda krav på kompetens och ekonomisk omsättning. Det omfattande arbetet slutfördes i höstas och gör att Aranya nu kan jobba ännu närmare HPE Aruba i en tid när marknadsmöjligheterna är större än på länge.

Aranya uppnår Platinumstatus hos HPE Aruba Networks– HPE Aruba har lett utvecklingen på marknaden det senaste decenniet och är idag ledande när det gäller flexibla och säkra infrastrukturlösningar. Under pandemin har det blivit viktigare att kunna garantera platsoberoende nätverkssäkerhet när många har jobbat hemifrån och vi märker av ett växande intresse för våra lösningar – både från den publika och privata sektorn. Det är en väldigt spännande tid för vår bransch, säger Emil Persson.

Minst i Sverige – ”bevisar vår höga kompetens”

Aranya erbjuder produktförsäljning, konsulttjänster och Network as a Service med HPE Aruba Networks som en utav de primära leverantörerna. I jämförelse med de övriga företagen med platinum partner-status i Sverige sticker Aranya ut som klart minst – både när det gäller omsättning och personalstyrka. Faktum är att företaget har haft kompetensen som krävts i flera år, men tvingats vänta för att nå omsättningskraven som ställs för att utses till Platinum-partner.

– Vi har fokuserat på kompetens sedan dag ett och på det sättet byggt upp ett förtroende hos våra kunder som lett till en stadigt växande omsättning. Trots att vi är så små som vi är om vi jämför med andra Platinumpartners så har vi alltid varit väldigt högt certifierade och kunnat ta ett stort ansvar. Att vi har uppnått platinum är ett kvitto på att satsningen var rätt och vi ser mycket fram emot vårt fortsatta samarbete, avslutar Emil Persson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00