Aruba introducerar nästa generations switching
Hem LEVERANTÖRARUBA Aruba introducerar nu nästa generations switching

Aruba introducerar nu nästa generations switching

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, introducerar nu en ny lösning för switchar avsedd för datacenter.

Aruba CX 10000 Series Switch ger avancerade och skalbara nätverksbaserade tjänster för större verksamheter.

Verksamheterna kan bygga programvarudefinierade tjänster som finns där datan produceras och processas, vilket gör det enklare att bygga upp den hybridmolnarkitektur som ofta krävs i dagens verksamheter.

”Nya möjligheter för disruptiv teknik skapas på föränderliga marknader. Molnet flyttar nu till nätverkets kant (the Edge) och i samband med det kan decentraliserade tjänster revolutionera allt från AI/ML till 5G och virtualisering”, säger John Chambers, ordförande på Pensando, vd för JC2 Ventures och tidigare vd för Cisco Systems.

”Det uppstår nu en ny kategori, the Distributed Services Switch, med hjälp av Pensandos teknik. Denna gör det möjligt att bygga decentraliserade tjänster, vilket tidigare bara var möjligt för hyperskalbara verksamheter som AWS. Detta går nu göra enkelt och kostnadseffektivt. Genom att ersätta äldre utrustning och programvara kan företag skala 100 gånger om och öka prestandan 10 gånger, och TCO blir ändå bara en tredjedel av traditionella lösningar”.

Aruba CX 10000 Series Switch representerar en ny kategori datacenterswitchar som kombinerar det bästa av Arubas L2/3-switchar med Pensando Elba, branschens första fullt programmerbara DPU. Detta gör det möjligt att skapa programvarudefinierade tjänster med betydligt bättre prestanda vad gäller skala och hastighet än tidigare.

Ny modell för nätverksbaserade tjänster

Datacenternätverk har till skillnad från säkerhets- och tjänstearkitekturer utvecklats och fått allt bättre prestanda det senaste decenniet. Dagens arkitekturer behöver kunna hantera de volymer och hastighetskrav som nya applikationer medför. Traditionell centraliserad säkerhetsutrustning är både för ineffektiv och dyr för att kunna övervaka och skydda applikationstrafik vid nätverkets kant.

Aruba CX 10000 tillhandahåller en robust arkitektur som möjliggör avancerade tjänster i datacenter och använder gemensamma principer för nätverk, säkerhet och policyhantering. Lösningen ger en unik blandning av prestanda, skalbarhet och automatisering för distribution av avancerade nätverks- och säkerhetstjänster där det är opraktiskt och kostsamt att tvinga trafik fram och tillbaka över nätverket.

Aruba introducerar nästa generations switchingFrämst är det två typer av kunder som tjänsten riktar sig till initialt. Den ena är de som tidigare använt sig av central hårdvarubaserad säkerhetsutrustning, till exempel i lokala datacenter och privata moln, och som nu vill ha en mer prisvärd lösning med bättre prestanda. Den andra gruppen utgörs av företag som använder flera molnleverantörer och behöver kryptera dataflöden till de olika molnresurserna. Aruba CX 10000 sänker de totala kostnaderna väsentligt, optimerar säkerhetsarkitekturen och minskar riskerna för verksamheten.

Välkommet tillskott i Arubas portfölj

Aruba ESP (Edge Services Platform) har utformats för att samla, automatisera och säkra alla nätverkstjänster vid kanten av nätverket. Detta inkluderar distansarbete, filialer och datacenter. Aruba CX 10000 hjälper kunder att expandera en Zero Trust-arkitektur djupare in i datacentret, till nätverksservern.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00