Aruba släpper småföretagarlösning för hybrida arbetsplatser
Hem LEVERANTÖRARUBA Aruba släpper småföretagarlösning för större hybrida arbetsplatser

Aruba släpper småföretagarlösning för större hybrida arbetsplatser

Publicerat av: Redaktionen

Nya EdgeConnect Microbranch från Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, ger mindre företag möjlighet att från via en enda Wifi-accesspunkt (AP) ge distansarbetare en säker nätverkslösning med samma funktionalitet som normalt bara finns på större kontor och arbetsplatser.

Nyckeln till fungerande hybridarbete är att distansarbetare kan få samma tillgång till arbetsverktyg, såsom program och funktionalitet, oavsett om de är hemma eller arbetar från ett kontor.

Med EdgeConnect Microbranch adderas nu lösningar för SD-WAN för att ge möjlighet till anslutning till olika platser och för säker access för enheter i nätverkets kant (SASE). Sedan tidigare finns funktioner för anslutning, identitetsbaserad åtkomstkontroll, hantering och analys i Arubas fjärraccesspunkter (RAP). De nya funktionerna läggs till utan att det behövs ytterligare hårdvara och inget måste installeras på enheterna. EdgeConnect Microbranch är en del av Aruba ESP (Edge Services Platform).

Aruba släpper småföretagarlösning för hybrida arbetsplatser”Nya EdgeConnect Microbranch ger verksamheter ett modernt och skalbart sätt att möjliggöra säkert distansarbete som anställda upplever som lika smidigt och bra som att vara på kontoret.”, säger Larry Lunetta, chef för produktmarknadsföring på Aruba. ”Eftersom EdgeConnect Microbranch arbetar i molnet kan vi erbjuda de som arbetar på distans tillgång till många fler viktiga nätverkstjänster än bara en säker anslutning. Det behövs inte heller extra hårdvara eller fler accesspunkter.”, fortsätter Larry Lunetta.

EdgeConnect Microbranch kommer med följande nyheter:

• Policybaserad routing som ger IT-avdelningar möjlighet att automatisk hantera trafikprioriteringar och säkerhet för olika typer av applikationer, webbsidor och användare baserat på förutbestämda regler.
• Tunnel- och ruttorkestrering som optimerar prestanda i nätverket genom att automatiskt dirigera trafik och upprätta VPN-tunnlar efter behov.
• SASE-integrationer ger möjlighet att enkelt ansluta till molnsäkerhetstjänster som Zscaler och hantera konfiguration och orkestrering av tunnlar centralt.
• Förbättrad överblick över WAN gör felsökning enklare och möjliggör bättre användarupplevelse.

Aruba EdgeConnect Microbranch-tjänsten finns tillgänglig nu för de som har Early Access och blir tillgänglig i mars 2022 för alla accesspunkter som har ArubaOS 10 och en Foundation AP-licens.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00