AreaChica inleder samarbete med AI-bolaget Tendium
Hem NYHETERAI AreaChica inleder samarbete med AI-bolaget Tendium

AreaChica inleder samarbete med AI-bolaget Tendium

Publicerat av: Redaktionen

Många företag lägger en ökad vikt vid att screena sina leverantörer för att säkerställa att de arbetar på ett schysst sätt samtidigt som de behöver effektivisera sina inköp och upphandlingar.

AreaChicas vision är att genom en digitaliserad köp- och säljprocessen bli den mest kostnadseffektiva kanalen för inköp och försäljning.

– Som alltid är det ett tryck på att sälja och hitta nya kunder och där kan vi nu erbjuda flest affärer i Sverige, vilket känns oerhört kul. Vi vill rikta ett stort tack till vår samarbetspartner Tendium som spelat en oerhört viktig roll för att möjliggöra att vi nu kan erbjuda en så stor volym affärsmöjligheter som våra kunder kan hitta i vår tjänst” säger Anton Muhrbeck, CMO på AreaChica.

Utgångspunkten i AreaChicas tjänst är att starta hos köparen och hjälpa köparen med att digitalt skapa anbud, screena leverantörer mot policy, konkurrensutsättning, avtalsmallar, e-signering och avtalsarkiv. Varje upphandling matchas mot den stora leverantörsbasen samtidigt som nya leverantörer kan bjudas in. AreaChica kombinerar upphandlingar från det privata näringslivet med några av Sveriges största företag som kunder och offentliga upphandlingar. Inom offentlig upphandling täcker AreaChica alla annonserade upphandlingar och även delar av de icke-annonserade direktupphandlngarna, vilket är helt unikt. Totalt förmedlar AreaChica B2B-affärer för ett värde över 600 miljarder per år!

Anton tillägger: ”Kostnaden för att boka ett möte eller få en ny kund är både dyrt och resurskrävande. Därför finns det en stor efterfråga av att känna till och delta på så många upphandlingar som möjligt. Tack vare Tendium kan vi nu tillhandahålla alla annonserade offentliga upphandlingar i vår tjänst. Det är en milstolpe för oss.

AreaChica inleder samarbete med AI-bolaget TendiumTendium är ett svenskt techbolag som utvecklar mjukvara för att göra det lättare för leverantörer att hitta och vinna offentliga upphandlingar med hjälp av AI. Tendiums vision är att med hjälp av moderna molnbaserade mjukvarutjänster baserade på den senaste AI-baserade språkteknologin och en effektiv tidsbesparande samarbetsplattform möjliggöra för fler företag att få tillgång till offentliga upphandlingar, sänka den byråkratiska tröskeln och öka konkurrensen på den offentliga marknaden.

“Vi är mycket glada över att kunna offentliggöra partnerskapet med AreaChica, där Tendium bidrar med att ge AreaChicas kunder tillgång till alla svenska offentliga upphandlingar både över och under tröskelvärdet. Samarbetet gör det även möjligt för AreaChicas kunder att förenkla arbetet med att utvärdera alla affärsmöjligheter och sammanställa anbud via Tendiums revolutionerande AI-drivna mjukvaruplattform som spar både tid, minskar risken för misstag och gör det enkelt att samarbeta” säger Hannes Dernehl, vd på Tendium.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00