Software-as-a-Service-säkerhet stort fokus under MSP Tech Day
Hem LEVERANTÖRDATTO Software-as-a-Service-säkerhet stort fokus under MSP Tech Day

Software-as-a-Service-säkerhet stort fokus under MSP Tech Day

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Säkerhet för Software-as-a-Service-lösningar stod i fokus när IT-företaget Datto bjöd in till årets första MSP Tech Day som samlade IT-branschen för ny kunskap och inspiration.

 Datto har precis hållit årets första MSP Tech Day där stort fokus låg på hur företag stärker sin SaaS-säkerhet.

Det återkommande eventet samlade MSP:er, leverantörer och experter från hela branschen.

Enligt en rapport från Vistage står framgångsrika cyberattacker för mer än 60 procent av nedtiden för små och medelstora företag. Tyvärr har cyberattacker blivit vardag och MSP:er och deras kunder, som först och främst är små och medelstora företag, efterfrågar därför lösningar som varnar för de senaste säkerhetsriskerna och skyddar dem så gott som möjligt i kampen mot cyberkriminella.

Under MSP Tech Day fick deltagarna en djupgående genomgång av Dattos senaste lanseringar: Datto Saas Defense och SaaS Protection. Dessa två produkter erbjuder skydd i flera lager och kompletterar varandra så att de kan användas som den första och sista försvarslinjen för företagens SaaS-applikationer. Tillsammans med Dattos Information Security Team, ett antal produktspecialister och en panel av MSP:er diskuterade Dattos CEO Tim Weller hur MSP:er kan skydda sig själva med avancerat cyberskydd för Microsoft 365.

Software-as-a-Service-säkerhet stort fokus under MSP Tech DayEn blick in i framtiden

Deltagarna fick också en smygtitt på några av Dattos kommande lanseringar som kommer vara med och forma cybersäkerhet för MSP:er i framtiden. Dessutom gav Dattos experter flera råd om hur MSP:er bäst kan integrera Dattos lösningar och på så sätt säkerställa högre tillväxt för sin verksamhet.

– MSP:er står inför enorm press från alla håll för tillfället, med en ökning av antalet cyberattacker per dag med 300 procent, säger Tim Weller. Sedan pandemins början måste vi utvecklas i samma takt som de cyberkriminella som försöker stjäla företagsdata, vilket är deras mest värdefulla tillgång. Därför kommer Datto att fortsätta att använda MSP Tech Days, och liknande event, för att dela de senaste analyserna. Våra MSP-partner behöver dem när de implementerar säkerhetslösningar som ger dem bättre möjligheter att identifiera, skydda, upptäcka och svara på cyberincidenter och snabbt återgå till normal verksamhet.

Fysiska DattoCon är tillbaka

Tim Weller meddelade också att DattoCon kommer att hållas fysiskt från 10 till 13 september 2022 i Washington DC.

Bland annat kommer det att hållas presentationer om:
  • Tänk om tillvägagångssättet för cybersäkerhet: Dattos Information Security Team kommer att presentera sina senaste upptäckter inom området hotintelligens, debattera cybersäkerhetstrender och prata om det föränderliga hotlandskapet.  Kunskap som inspirerar MSP:er att tänka på cybersäkerhet på ett nytt sätt.
  • Skydda, säkerhetskopiera och återställ: MSP:er kan lära sig att skydda mot permanent förlust av molndata genom att använda en säkerhetslösning i flera lager som upptäcker okända cyberhot och snabbt återställer användarfel, ransomware och annan form av dataförlust i molnet.
  • SaaS-säkerhet inom försäljning och marknadsföring: MSP:er får värdefull insikt i hur de kan utveckla en strategi, positionera sig och förklara värdet av lösningen när de talar om behovet av att skydda sina kunders data i Microsoft 365 från krascher eller dataförlust.
  • Teknik i verkligheten: Möt ingenjörerna som bygger Dattos teknik och prata med experter från över 100 MSP-leverantörer som visar upp de senaste produkterna.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00