Datto lanserar en ny funktion som bekämpar kidnappningsprogram
Hem LEVERANTÖRDATTO Datto lanserar en ny funktion som bekämpar kidnappningsprogram

Datto lanserar en ny funktion som bekämpar kidnappningsprogram

Publicerat av: Redaktionen

Datto stärker kampen mot ransomware genom lanseringen av den nya funktionen Ransomware Rollback, som nu inkluderas i deras cybersäkerhetslösning Datto Endpoint Detection and Response.

Ransomware-attacker sker genom att cyberkriminella krypterar det drabbade företagets filer.

Men även om företaget betalar lösensumman, finns det ingen garanti för att de sedan kan låsa upp sina krypterade filer. Detta betyder att det inte går att undvika att förlora data då en ransomware-attack slår till.

Datto lanserar en ny funktion som bekämpar kidnappningsprogramDenna situation kan dock den nylanserade funktionen Ransomware Rollback råda bot på. Ransomware Rollback är en ny, innovativ funktion som ingår i säkerhetslösningen Datto Endpoint Detection and Response (EDR), som innebär att ett företag garanterat kan få tillbaka sina filer helt intakta i samband med en ransomware-attack.

Ransomware Rollback spårar förändringar på enheternas diskutrymme och ger filer och databaser som påverkats av ransomware-attacker funktionalitet för återställning. Lösningen består av mjukvara som körs tyst i bakgrunden, samt en skrivbordsapplikation som används för att övervaka och hantera återställningsprocessen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00