Datto effektiviserar klientsäkerhet med en ny EDR-lösning
Hem LEVERANTÖRDATTO Datto effektiviserar klientsäkerhet med en ny EDR-lösning

Datto effektiviserar klientsäkerhet med en ny EDR-lösning

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsföretaget Datto går nu in på EDR-marknaden (endpoint detection and response) med lanseringen av Datto EDR.

 Lösningen som är ett betydande tillägg till Dattos växande portfölj av säkerhetsprodukter är skräddarsydd för IT-tjänsteleverantörer (MSP:er).

 Med sin enkla plattform och användarvänlighet säkerställer lösningen att även de farligaste cyberhoten fångas upp och varnas för.

Datto, som specialiserar sig på molnbaserad mjukvara och säkerhetslösningar skräddarsydda för IT-tjänsteleverantörer, lanserar nu Datto EDR. Den nya lösningen, som är utformad för MSP:er, ger små och medelstora företag ett effektivt klientskydd som annars brukar vara reserverat för mycket stora företag. Lösningen innehåller avancerade funktioner för upptäckt och rapportering av potentiella hot till ett överkomligt pris och med flexibel implementering.

Datto effektiviserar klientsäkerhet med en ny EDR-lösning– Cyberkriminella blir hela tiden smartare och hittar ständigt nya sätt att kringgå traditionella säkerhetsåtgärder, säger Scott Gower, nordisk säljchef på Datto, ett företag ägt av Kaseya. Det räcker därför inte längre att förlita sig på antivirus och brandväggar. Tvärtom är det betydligt viktigare att använda solida verktyg som upptäcker misstänkt och onormal aktivitet och svarar på de hot som måste ageras på här och nu. Lösningen fungerar mycket bättre mot sofistikerade cyberattacker, och vi är därför mycket glada över att kunna lägga till Datto EDR i vår breda portfölj av säkerhetslösningar.

Datto EDR är en del av Kaseyas IT Complete Platform, och säkerhetspaketet utökas därmed med EDR för att ge maximalt skydd. Datto EDR är integrerat med Datto RMM och Kaseya One, vilket gör att Kaseya kan tillhandahålla en enhetlig plattform med allt MSP:er behöver. På så sätt kan man spara både tid och resurser.

– Det är viktigare än någonsin att implementera rätt IT-säkerhetsverktyg. Hotet från ransomware ökar, och det gör också kostnaderna för en framgångsrik cyberattack, som kan uppgå till svindlande summor om attacken inte upptäcks i tid. De flesta EDR-verktyg är komplexa i sin konstruktion, skickar en flod av varningar med varje nytt hot och kräver högt kvalificerade IT-säkerhetsanalytiker, som är en knapp resurs. Vår nya EDR-lösning följer därför MITER AKK&CK-riktlinjerna så att IT-avdelningar inte behöver använda onödiga mängder resurser för att säkerställa effektiv hotdetektering.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00