ASSA ABLOY Opening Solutions sponsrar Qnet
Hem KVINNOR INOM TECH ASSA ABLOY Opening Solutions sponsrar Qnet

ASSA ABLOY Opening Solutions sponsrar Qnet

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Du har säkert hört talas om att det finns nätverk för kvinnor med fokus på bland annat ledarskap, teknik och IT.

Men känner du till Qnet?

ASSA ABLOY Opening Solutions är stolt sponsor av Qnet, ett nätverk som arbetar för att säkra den kvinnliga tillväxten i säkerhetsbranschen.

ASSA ABLOY Opening Solutions sponsrar Qnet

Qnet är ett nätverk som arbetar för att säkra den kvinnliga tillväxten i säkerhetsbranschen.

Qnet har funnits sedan 2008 och har cirka 130 medlemmar. Medlemmarna jobbar som till exempel säkerhetschefer, trygghetssamordnare, säkerhetskonsulter och säljare inom säkerhet. De är verksamma inom bland annat kommun, räddningstjänst och olika säkerhetsföretag.

Qnet ordnar regelbundet nätverksträffar för inspiration, kunskap och utbyte av erfarenheter. Qnet delar också en gång per år ut Qnetpriset för att bidra till ökad kompetens och för att stärka kvinnor inom säkerhetsområdet i sin yrkesroll.

Den senaste vinnaren av priset är Elin Richarz, Senior advisor på Murphy Solutions.

Qnets verksamhet och aktiviteter utgår främst från Stockholm och Göteborg, men välkomnar medlemmar från hela landet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00