Hem NYHETER Barracuda Networks förvärvar avancerad teknik för botbekämpning

Barracuda Networks förvärvar avancerad teknik för botbekämpning

Publicerat av: Redaktionen

Nu stärker Barracuda sitt erbjudande inom applikationssäkerhet och automatiserade cyberhot ytterligare.

Barracuda Networks förvärvar avancerad teknik för botbekämpning 3Förvärvet av indiska InfiSecures teknik ger företaget tillgång till avancerade lösningar som bygger på maskininlärning. Den nya tekniken kommer att integreras med Barracudas befintliga IT-säkerhetslösningar där plattformarna WAF-as-a-Service och Barracuda Web Application Firewall redan ingår.

InfiSecures teknik är särskilt utvecklad för att bekämpa avancerade bottar som med traditionell teknik riskerar att undgå upptäckt. Tekniken skyddar bland annat mot så kallade ”low-and-slow bots” som samlar in data långsamt och ofta byter IP-adress.

– Förvärvet av den här tekniken gör vår tjänsteportfölj inom applikationssäkerhet ännu starkare. InfiSecures teknik är ett perfekt komplement till vår nyligen lanserade Advanced Bot Protection och innebär att vi kan erbjuda nästa generations WAF-as-a-Service och Web Application Firewall, kommenterar Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00