Basefarm byter nu namn till Orange Business Services
Hem KVINNOR INOM TECH Basefarm byter nu namn till Orange Business Services

Basefarm byter nu namn till Orange Business Services

Publicerat av: Redaktionen

Basefarm, en ledande europeisk aktör inom molnbaserade tjänster, infrastruktur och managering av verksamhetskritiska applikationer, byter idag namn till Orange Business Services.

Sedan Orange Business Services, ett globalt nätverksbaserat digitalt tjänsteföretag, förvärvade Basefarm 2018, har företaget accelererat sin tillväxt inom publika och privata molntjänster särskilt i Norden.

Den främsta framgångsfaktorn är expertisen hos verksamhetens totalt 750 anställda, samt tillgången till Oranges globala nätverk, infrastruktur och cybersäkerhetskapacitet.

Genom att verksamheten nu kan agera under ett namn blir det enklare att stötta alla typer av kunder över hela spektrat av digitala tjänster, med en kombination av lokal expertis och branschkunskap, samt tillgång till 2 600 experter inom molnområdet, med fokus på att leverera enastående applikationsprestanda.

Basefarm byter nu namn till Orange Business Services

Sara Murby Forste

”Vi på Orange Business Services fokuserar på att tillgodose våra kunders behov och stötta dem i att transformera sina plattformar och flytta verksamhetskritiska applikationer till hybrida IT- och molnmiljöer,” säger Sara Murby Forste, Country Manager, Orange Business Services AB, Cloud Division (tidigare VD, Basefarm Sverige). ”I och med att vi nu agerar under ett gemensamt varumärke, Orange Business Services, kan vi dra nytta av vår starka lokala närvaro samtidigt som vi kan erbjuda våra kunder fler tjänster, mer kompetens och effektivare innovation, både i Europa och runt om i världen.”

Genom att utnyttja molnteknik kan verksamheter bli mer motståndskraftiga, konkurrenskraftiga, produktiva och innovativa. Alla företag har dock inte samma mognadsgrad när det gäller molntjänster. Som partner kan Orange Business Services säkra verksamheters digitala tillgångar och bidra till att kunder får ut mer av sina privata, publika och hybridmolnlösningar, samtidigt som de får en skräddarsydd och optimerad molnstrategi som stöttar verksamhetens långsiktiga mål.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00