Thales levererar lösning som säkrar SAP-användarnas molnlösningar
Hem LEVERANTÖR Thales levererar ny lösning som säkrar SAP-användarnas molnlösningar

Thales levererar ny lösning som säkrar SAP-användarnas molnlösningar

Publicerat av: Redaktionen

Gemensam lösning säkrar SAPs kunddata i offentliga moln.

Det innebär att det nu går att använda kraften hos SAP-applikationerna i molnet samtidigt som de uppfyller de regulatoriska kraven.

Thales lanserar en ny molndataskyddslösning som skyddar SAP-kundernas känsliga data i SAP-applikationer i offentliga molnmiljöer. Tillsammans erbjuder de två företagen nya funktioner som gör det möjligt för ett säkerhetsteam att äga och centralt kontrollera sina krypteringsnycklar över offentliga moln samtidigt som de hjälper till att uppfylla regelkraven.

Lösningen gör det möjligt för kunder att utnyttja SAP-teknikens potential i molnet genom att skydda känsliga data med förbättrad extern nyckelhantering från Thales integrerad med SAP Data Custodian som kontrollerar och skyddar SAP-data i offentliga molnmiljöer.

”SAP Data Custodian skapades för att ge våra kunder möjlighet att säkra data när de använder ett offentligt moln”, säger Dr.  Wasif Gilani, Vice President och chef för SAP Data Custodian. ”Introduktionen av Thales externa nyckelhanteringstjänst visar vårt engagemang för säkerheten, eftersom Thales oöverträffade nyckelhanteringslösningar gör det möjligt för våra kunder att använda de nycklar de känner till och litar på när de arbetar med Data Custodian.”

Centraliserad kontroll över SAP-data i offentliga moln

Thales levererar lösning som säkrar SAP-användarnas molnlösningarSAP-kunder kan nu använda Thales’ CipherTrust Cloud Key Manager för externa nyckelhanteringstjänster till SAP Data Custodian. CipherTrust Cloud Key Manager säkerställer fullständig livscykelhantering för krypteringsnycklar och tillhandahåller centraliserad nyckelhantering för att upprätthålla kontrollen över SAP-kunddata i offentliga moln. Integrationen av Thales CipherTrust Cloud Key Manager med SAP Data Custodian bygger på ett långsiktig samarbete mellan de två företagen
CipherTrust Cloud Key Manager gör det möjligt för SAP-kunder att hantera både inbyggda molnnycklar samt erbjuda stöd för Bring Your Own Key (BYOK) och Hold Your Own Key (HYOK).

”Företagsledare inom cybersäkerhet vet att externa nyckelhanteringslösningar är avgörande för att skydda värdefulla datatillgångar i molnet”, säger Todd Moore, senior vice president för krypteringsprodukter på Thales. ”Integrationen av Thales CipherTrust Cloud Key Manager och SAP Data Custodian kommer att göra det enklare för användare att hantera sina krypteringsnycklar för flera moln över ledande molnplattformar. Vi kommer att fortsätta arbeta med företag som SAP för att utveckla de datasäkerhetslösningar som behövs för att tillgodose kundernas behov över hela världen.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00