Hem Kvinnor på Kanalen Cecilia Routledge ny global chef på CTEK

Cecilia Routledge ny global chef på CTEK

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN]  CTEK Sweden AB anställer Cecilia Routledge som Global Director, Energy & Facilities.

Cecilia Routledge ny global chef på CTEK 2

Cecilia Routledge

Hon blir ansvarig för att driva försäljningen inom segmentet Electrical Vehicle Supply Equipment (EVSE) och ansvara för expansionen till nya marknader.

Cecilia kommer närmast från researrangören Egencia, där hon haft roller som Asien-vd, ansvarig för strategi och affärsutveckling, och global kommersiell chef. Innan dess var hon ansvarig för den globala strategin för National Grid i London. Hon tillför kompetens inom strategi, ledarskap och affärsutvekling till sin nya roll och har lång erfarenhet av att uppnå hög tillväxt.

– Vi hälsar Cecilia varmt välkommen till CTEK. Vi har starkt fokus på att fortsätta utveckla vårt snabbt växande EVSE-segment och med Cecilia ombord kommer vi kunna fortsätta expandera och nå våra målsättningar. Cecilias meritlista, internationella erfarenhet, drivkraft och ambitioner är helt rätt för CTEK:s ledningsgrupp och vi är mycket glada att ha henne med i teamet, säger Jon Lind, vd på CTEK.

– CTEK har en stark position och expertis inom EVSE och är kända för att utveckla banbrytande produkter och lösningar. Vi ser stora möjligheter till fortsatt tillväxt och expansion till nya marknader, som ger oss tillfälle att bidra med CTEK:s starka affärsvärden och tjänsteleverans för att möta kundernas behov. Jag ser fram emot att kunna bidra med min kompetens till min nya roll på CTEK.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>