Cecilia Routledge ny global chef på CTEK

[KVINNOR PÅ KANALEN]  CTEK Sweden AB anställer Cecilia Routledge som Global Director, Energy & Facilities.

Cecilia Routledge ny global chef på CTEK 1
Cecilia Routledge

Hon blir ansvarig för att driva försäljningen inom segmentet Electrical Vehicle Supply Equipment (EVSE) och ansvara för expansionen till nya marknader.

Cecilia kommer närmast från researrangören Egencia, där hon haft roller som Asien-vd, ansvarig för strategi och affärsutveckling, och global kommersiell chef. Innan dess var hon ansvarig för den globala strategin för National Grid i London. Hon tillför kompetens inom strategi, ledarskap och affärsutvekling till sin nya roll och har lång erfarenhet av att uppnå hög tillväxt.

– Vi hälsar Cecilia varmt välkommen till CTEK. Vi har starkt fokus på att fortsätta utveckla vårt snabbt växande EVSE-segment och med Cecilia ombord kommer vi kunna fortsätta expandera och nå våra målsättningar. Cecilias meritlista, internationella erfarenhet, drivkraft och ambitioner är helt rätt för CTEK:s ledningsgrupp och vi är mycket glada att ha henne med i teamet, säger Jon Lind, vd på CTEK.

– CTEK har en stark position och expertis inom EVSE och är kända för att utveckla banbrytande produkter och lösningar. Vi ser stora möjligheter till fortsatt tillväxt och expansion till nya marknader, som ger oss tillfälle att bidra med CTEK:s starka affärsvärden och tjänsteleverans för att möta kundernas behov. Jag ser fram emot att kunna bidra med min kompetens till min nya roll på CTEK.