Hem Produkt Nyheter Dell EMC bryter ny mark för prestanda och flexibilitet på lagringsområdet med nya PowerStore

Dell EMC bryter ny mark för prestanda och flexibilitet på lagringsområdet med nya PowerStore

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies (NYSE: DELL), ledande inom lagringslösningar för Enterprise-segmentet, lanserar Dell EMC PowerStore – en modern plattform framtagen från grunden med den spetsteknologi och den expertis som krävs för att möta de stora utmaningar som data-eran medför.

Dell EMC bryter ny mark för prestanda och flexibilitet på lagringsområdet med nya PowerStore 3”Många av våra kunder berättar att de fastnar i en konstant dragkamp mellan att stötta verksamheten med allt fler arbetslaster – allt från traditionella applikationer till avancerad analys – och de begränsningar som finns. Kostnad är en faktor, men ofta handlar det om rena begränsningar i deras IT-infrastruktur och inte sällan beror det på att den helt enkelt är för komplex”, säger Linus Svensson, Presales Director på Dell Technologies i Sverige. ”Nya PowerStore kan hjälpa till med samtliga – den har mer än tillräcklig prestanda på lagringssidan med end-to-end NVMe, den förenklar med smart automation och gör det möjligt att köra applikationer direkt på x86 med tillräckliga prestanda för att det faktiskt ska göra skillnad.”

Eric Burgener, vice president på analysföretaget IDC, är inne på samma linje:

”När företag moderniserar sin IT-infrastruktur måste de omfamna teknologi som minimerar komplexitet, förenklar hantering och som kan skala med även i en exponentiell data-tillväxt. Genom att utveckla Dell EMC PowerStore med infrastrukturen i centrum har Dell Technologies skapat en plattform som både kan hantera dagens tuffa utmaningar och vara flexibel och skalbar nog för att även klara framtidens behov.”

Modern infrastruktur för data-eran

Organisationer kan snabba på beslutsfattande, datatillgång och applikationsprestanda med PowerStore som är framtagen för ”six-nines” (99,9999 procent) tillgänglighet:

 • Alla arbetslaster: PowerStore förenklar IT-infrastrukturen eftersom den har stöd för ett stort antal traditionella och moderna arbetslaster i sin scale-up/scale-out-arkitektur – för såväl block, som filer som VMware vVols.
 • Optimerad prestanda: PowerStore är sju gånger snabbare och tre gånger mer responsiv än tidigare lagringslösningar från Dell EMC i midrange-segmentet, mycket tack vare att det är en end-to-end NVMe-konstruktion med stöd för Storage Class Memory med Intel Optane SSD:er.
 • Kompromisslös effektivitet: Kunder kan spara in på sin IT-budget och sin lagringskapacitet med kontinuerlig deduplicering, komprimering och en garanterad 4:1 datareduktion.

Maskininlärning och intelligent automation möjliggör snabbare leverans av applikationer och tjänster med upp till 99 procent mindre manuell handpåläggning för att balansera lagringsvolymer:

 • Programmerbar infrastruktur gör applikationsutveckling smidigare och reducerar driftsättningstid från dagar till sekunder med Vmware-integration och stöd för ledande ramverk för hantering och orkestrering, bland annat Kubernetes, Ansible och VMware vRealize Orchestrator.
 • Autonom infrastruktur: Inbyggd maskininlärning automatiserar arbetsintensiva processer som volymplacering, migrering, lastbalansering och kan även hantera viss incidenthantering.
 • Insikter från infrastrukturen: Dell EMC CloudIQ är en monitorerings och analys-lösning som kombinerar maskininlärning med mänsklig intelligens för analys av prestanada och kapacitet i realtid, samt för att hålla koll på hur det sett ut historiskt. Informationen presenteras i en samlad vy av all Dell EMC-infrastruktur. Dell Technologies kommer att integrera CloudIQ över hela sin portfölj av infrastruktur för ännu bättre översikt och insikter.

PowerStore förändrar hur man jobbar i datacentret och låter organisationer utveckla sin infrastruktur i samklang med snabbt föränderliga affärsmässiga behov.

 • Container-baserad arkitektur: PowerStoreOS, systemets container-baserade mjukvaruarkitektur innebär portabilitet av funktioner, standardisering och snabb time-to-market för framtida uppdateringar.
 • Introducerar AppsON: PowerStore är den enda skräddarsydda lagringslösningen med en inbyggd VMware ESXi Hypervisor. Alltså kan administratörer driftsätta applikationer direkt på PowerStore för oöverträffad flexibilitet. AppsOn är en branschunik lösning som är idealisk för dataintensiva arbetslaster oavsett om de är placerade mitt i nätverkets kärna eller i ytterkanten. Det går även att köra infrastruktur-specifika applikationer direkt på PowerStore.
 • Förenklad migrering: Nya verktyg i PowerStore Manager gör det möjligt att automatisera hela migreringar med färre än tio klick. Kunder kan dra nytta av ett antal icke-disruptiva alternative för att migrera från existerande lagringslösningar som exempelvis Unity, SC, PS Series, VNX och XtremIO.
 • Dell Technologies On Demand (DTOD) låter PowerStore-kunder hantera spikar i arbetslaster och applikationsförfrågningar med elastisk kapacitet och samma ekonomiska upplägg som i molnet. Företag kan välja mellan två olika flexibla ”pay-per-use”-upplägg med både långsiktiga och kortsiktiga alternativ – bland annat en ny ettårig plan för flexibel användning.
 • Dell EMC Future-Proof Program inkluderar nu Anytime Upgrades
 • PowerStore är en del av Dell EMC Future-Proof Program som möjliggör större valfrihet, förutsägbarhet och investeringsskydd genom nya Anytime Upgrades – branschens mest flexibla uppgraderingsprogram.
 • Till skillnad från andra liknande initiativ kan kunder bygga ut eller förbättra sin PowerStore-prestanda eller kapacitet efter 180 dagar. Kombinationen av Anytime Upgrades och den anpassningsbara arkitekturen hos Dell EMC PowerStore innebär kort sagt slutet för disruptiva migrationer av plattformar.

Molnflexibilitet med PowerStore

Kunder kan välja att driftsätta PowerStore på det sätt som bäst matchar deras molnstrategi och de underliggande affärsbehoven:

 • Dell Technologies Cloud Validated Designs for PowerStore ger flexibel driftsättning av krävande arbetslaster i hybridmolnmiljöer.
 • Dell EMC Cloud Storage Services kan direkt koppla PowerStore till alla stora publika moln, bland annat Amazon Web Services (AWS), Azure och Google Cloud som en managerad tjänst. Cloud Storage Services erbjuder Data Recovery as a Service (DraaS) för VMware Cloud på AWS
 • PowerStore kan driftsättas som lagringsalternativ i Dell EMC PowerOne-infrastruktur som skyndar på organisationens skifte mot en mer molnliknande miljö

Tillgänglighet

 • Dell EMC PowerStore finns tillgänglig nu över hela världen.
 • Dell EMC PowerStore kommer att vara tillgängligt som lagringsalternativ för PowerOne-infrastruktur under sommaren 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>