Stäng ute bruset och njut av ditt livs soundtrack med Nokia Clarity Earbuds 2+
Hem PRODUKT NYHETER Stäng ute bruset och njut av ditt livs soundtrack med Nokia Clarity Earbuds 2+

Stäng ute bruset och njut av ditt livs soundtrack med Nokia Clarity Earbuds 2+

Publicerat av: Redaktionen

HMD lanserar sina senaste Nokia Clarity Earbuds 2+ med fokus på bra ljud och lång batteritid.

HMD, tillverkaren av Nokia-smartphones och -tillbehör, presenterar i dag nya brusreducerande Nokia Clarity Earbuds 2+ i färgerna ”So Pink”, ”So Purple” och ”So Grey”.

Med upp till 7 timmars batteritid kan du dämpa bruset och skruva upp musiken, poddarna eller ljudböckerna som du vill fylla din vardag med. Så stäng ute bruset och njut av ditt livs soundtrack med Nokia Clarity Earbuds 2+.

För den medvetna konsumenten på språng

Öronsnäckorna är tillverkade av 60 procent återvunnen plast och laddas i fodralet de levereras i, så att du alltid har upp till 35 timmars musik i fickan.

Stäng ute bruset och njut av ditt livs soundtrack med Nokia Clarity Earbuds 2+Oroar du dig för att det svenska ruskvädret i vinter ska förstöra dina nya, färgstarka öronsnäckor? Eller är du typen som tycker att träningspasset inte räknas förrän svetten rinner? Dina nya öronproppar är inte bara en fröjd för ögon och öron, de tål både väder och vind så att du inte behöver tänka på vattenstänk.

Var du en av de lyckliga som fick tag på Nokias snygga och reparerbara Nokia G42 5G när den släpptes tidigare i år? De här öronsnäckorna matchar naturligtvis färgen på telefonen så att de har ett enhetligt utseende tillsammans.

Hej då distraktioner, hej fokus

Säg farväl till oväsendet från grannens gräsklippare, sambons FIFA-match eller grannen under som spelar heavy metal. Oavsett om du ägnar eftermiddagen åt gaming, Zoom-möten eller en spännande ljudbok så kan du behålla fokus tack vare dubbla mikrofoner och brusreducering med Qualcomms cVc-teknik – och din röst kommer alltid fram tydligt.

Koppla upp utan trassel

Livet är för kort för att krångla med enheter som inte vill hitta varandra. Anslut öronsnäckorna enkelt till dina enheter – även flera åt gången – så att du kan spela eller lyssna på musik på din dator samtidigt som du är redo att svara när någon ringer.

Nya Nokia Clarity Earbuds 2+ finns i So Purple, So Pink och So Grey från Nokia.com/phones till det rekommenderade priset 999 kronor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00