Dell och Microsoft i samarbete kring IoT
Hem NYHETERMOLNTJÄNSTERMICROSOFT Dell och Microsoft i samarbete kring IoT

Dell och Microsoft i samarbete kring IoT

Publicerat av: Redaktionen

Dell Technologies och Microsoft har ingått ett fördjupat samarbete med syfte att ta fram en enkel, stabil och intelligent edge-to-cloud-lösning byggd på Dell Edge Gateways, VMware Pulse IoT Center och Microsoft Azure IoT Edge.

Dell och Microsoft i samarbete kring IoT 2Efter en lång tid av höga förhoppningar och storslagna planer för framtiden har Internet of Things på allvar slagit igenom ute på företagen. Syftet med samarbetet mellan Dell Technologies och Microsoft är att underlätta utrullningen av kompletta IoT-lösningar ute på företagen.

”När vi presenterade Dell Technologies IoT-avdelning förra hösten gjorde vi det med en övertygelse om att bolagen i Dell-familjen tillsammans med vårt ekosystem kan ta fram rätt lösningar som ger våra kunder det mervärde de eftersöker. Det här samarbetet kommer att göra det möjligt för dem att snabbt och sömlöst implementera IoT i sin verksamhet”, säger Chris Wolff, ansvarig för OEM och IOT på Dell EMC.

Idag lägger organisationer ner stora mängder tid och resurser på att identifiera de egna behoven och möjligheterna, men på grund av den fragmenterade IoT-marknaden är det oerhört krävande att hitta rätt hårdvara och mjukvara samt välja rätt molnlösning.

Sedan ska det integreras i en fungerande helhet som matchar de affärsbehov som finns och de krav som IT-avdelningen ställer – oavsett om det handlar om att få en lätthanterad lösning eller få tillgång till avancerade tjänster som AI eller realtidsanalys av data.

Kombinationen av Microsoft Azure IoT-plattformen, VMware Pulse IoT Center och Dell Edge Gateways erbjuder en kraftfull IoT-lösning, med hög säkerhet och central hantering – hela vägen från enheter i utkanterna av nätverket upp i molnet.

”Genom att rulla ut säkra och intelligenta edge-to-cloud-lösningar kan företag till fullo dra nytta av de möjligheter IoT har att erbjuda – oavsett om det handlar om att ta nästa steg inom digital transformation, optimera verksamheten eller helt tänka om gällande produkter, tjänster eller till och med affärsmodeller. Genom att leverera den här integrerade lösningen gör Microsoft och Dell Technologies det enklare än någonsin för dem att ta det här steget”, säger Ruston Panabaker, vice president IoT Solutions på Microsoft.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00