Tieto lanserar Tieto DevOps Space – en tjänst för att förnya kunders mjukvara och innovation
Hem NyheterMolntjänster Tieto lanserar Tieto DevOps Space – en tjänst för att förnya kunders mjukvara och innovation

Tieto lanserar Tieto DevOps Space – en tjänst för att förnya kunders mjukvara och innovation

Publicerat av: Redaktionen

Tieto lanserar nu Tieto DevOps Space som hjälper organisationer att snabbt utveckla och leverera nya högkvalitativa tjänster.

Denna nya tjänst är en viktig del i en rad av DevOps-lösningar som Tieto utvecklar.Tieto lanserar Tieto DevOps Space – en tjänst för att förnya kunders mjukvara och innovation

Tieto DevOps Space möjliggör en kraftig tidsreducering i mjukvaruutvecklingen. Tjänsten innehåller automatiserade processer som påskyndar allt från design, integrering och testning samtidigt som kvaliteten förbättras. Det som tidigare tagit månader tar nu timmar att genomföra.

– Högkvalitativ mjukvara är idag en nyckelfaktor för företags framgång. Innovation, utveckling och driftsättning av bra mjukvara kan ha en enorm effekt för affärsmålen. Verktygen inom Tieto DevOps Space gör det möjligt att standardisera mjukvaruprocessen, från planering och styrning till kontinuerlig integrering, leverans och lansering. Med DevOps arbetssätt vill vi öka våra kunders innovationsförmåga och konkurrenskraft, säger Per Engman, produktchef för Tieto DevOps Space på Tieto.

Tjänsten innehåller self-service-verktyg för DevOps baserade på kundens behov. Generiska verktyg och industri- eller kundspecifika verktyg, arbetsflöden och mallar finns nu samlade i en och samma miljö. Tieto DevOps Space kan användas som SaaS (Software as a Service) eller som kund-installerad lösning, i båda fallen med användarbaserad prissättning. Tjänsten drar nytta av Tieto OneCloud-miljön, som kombinerar ledande globala och publika molnlösningar med privata molntjänster från Tietos nordiska datacenter. Arbetsbelastningen fördelas kostnadseffektivt samtidigt som säkerhets- och integritetsbehov möts.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>