Dustin vill bli personligare med fysisk butik – öppnar i höst
Hem Nyheter Dustin vill bli personligare med fysisk butik – öppnar i höst

Dustin vill bli personligare med fysisk butik – öppnar i höst

Publicerat av: Redaktionen

dustin-butik-dump-puffI höst slår e-handelsmästare Dustin upp portarna till sin första fysiska butik. Den kommer att ligga i Stockholms city och vända sig till i första hand små och medelstora företag.

Butiken får ett engelskt namn, Dustin Concept Store och fyra leverantörspartner står också bakom den, Canon, HP, Microsoft och Samsung. Men tanken är att samla ”hela Dustins erbjudande under ett tak precis som på webben”, enligt ett pressmeddelande.

– Vi låter vårt e-handelskoncept ta steget in i en fysisk lokal, det blir som en förlängning av Dustin Expo men i mindre format. Det här är en chans att uppleva Dustin IRL, många vill träffa våra rådgivare och få hjälp kring både produkter och tjänster innan de fattar sitt köpbeslut, säger Caroline Rudbeck, kommunikationschef Dustin.

Adressen där butiken öppnar är Sveavägen 44 i Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>