Eaton lanserar idag litiumjon-UPS:en 9PX för avbrottsfri kraft
Hem Produkt Nyheter Eaton lanserar idag litiumjon-UPS:en 9PX för avbrottsfri kraft

Eaton lanserar idag litiumjon-UPS:en 9PX för avbrottsfri kraft

Publicerat av: Redaktionen

Eaton lanserar ny UPS med litiumjonbatterier för säker, uppkopplad reservkraft i kritiska edge-miljöer

Den nya UPS:en ger längre batteritid och är mindre än UPS-lösningar med ventilreglerade blybatterier (VRLA).

Det gör 9PX UPS med litiumjonbatterier idealisk för distribuerade edge-miljöer och enklare industriella tillämpningar – från sjukvård till utbildning.

– Den digitala transformationen har förändrat många branscher och fler företag förlitar sig nu på en distribuerad IT-infrastruktur för att föra data närmare slutanvändaren. Det har gjort att behovet av pålitlig reservkraft är mer kritiskt än någonsin. Vår litiumjon-UPS 9PX är det senaste steget i vår satsning på litiumjon-UPS:er, vilket möjliggör bättre kontinuitet i verksamheten och avbrottsfri kraftförsörjning i miljöer med begränsat IT-stöd på plats, säger Mathias Jensén, Sales Manager, Critical Power Solutions på Eaton.

Litiumjonbatteritekniken har blivit en transformativ innovation för UPS:er i edge-miljöer, eftersom den längre batteritiden kräver mindre support på plats från IT-personal, datacenterpersonal eller underhållspersonal.

Eaton lanserar idag litiumjon-UPS:en 9PX för avbrottsfri kraft

Foto: Eaton

Eatons 9PX litiumjon-UPS erbjuder sömlös integration för virtuell maskincentrerad hantering och katastrofberedskap vid strömavbrott. Den har en förväntad livslängd på åtta till tio år med ökad tillförlitlighet och är mindre än VRLA-drivna UPS-enheter. Det går att köpa UPS-enheten med Eatons Gigabit-nätverkskort (Network-M2), vilket möjliggör säker, uppkopplad funktionalitet och kompatibilitet med Eatons fjärrövervakningstjänst för strömövervakning och -hantering i realtid.

9PX finns nu tillgänglig i Europa. Mer information finns på Eaton.eu/9PX. Besök Eaton.com om du vill lära dig mer om Eatons fullständiga sortiment av innovativa tekniker för energihantering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>