EcoFlow lanserar banbrytande robotgräsklippare med unika egenskaper
Hem NYHETEREFTER JOBBET EcoFlow lanserar nu banbrytande robotgräsklippare med unika egenskaper

EcoFlow lanserar nu banbrytande robotgräsklippare med unika egenskaper

Publicerat av: Redaktionen

EcoFlow lanserar världens första robotgräsklippare som städar efter sig – EcoFlow BLADE.

Med sina avancerade funktioner garanterar EcoFlow BLADE en jämn klippning, även i kuperad terräng, samtidigt som alla gräsrester, pinnar och löv samlas upp i en smart behållare – utan att kräva begränsningskablar eller fysiska stängsel.

Nu lanserar EcoFlow den sladdlösa robotgräsklipparen EcoFlow BLADE som automatiskt samlar upp det klippta gräset och annat eventuellt skräp i en medföljande behållare. Arbetsytan ställs enkelt in via en mobilapp, EcoFlow APP, där användaren även kan se gräsklipparens exakta positionen och följa klippningen i realtid. Slingan följer ett zickzack-mönster med hög precision och kräver inga fysiska stängsel eller begränsningskablar. Samtidigt kan EcoFlow BLADE själv undvika föremål genom funktionen X-vision som kombinerar visuella sensorer med RTK (Real-time kinematic positioning) och LIDAR-teknologi för att navigera och undvika hinder. Gräsklipparen är även utrustad med sensorer som gör att klippningen automatiskt avbryts vid nederbörd, även om klassningen IPX5 innebär att den klarar lättare regn.

Stor flexibilitet – även i terräng
EcoFlow lanserar banbrytande robotgräsklippare med unika egenskaperMed sina 20 centimeter höga hjul kan EcoFlow BLADE enkelt ta sig över hinder upp till 40 millimeter och klarar terräng med så mycket som 50 procent lutning. I EcoFlow APP kan användaren ange hur ytan ska klippas och vilken höjd som önskas på gräsmattan. Höjden kan ställas in i ett intervall om 20 till 76 millimeter och erbjuder därigenom en betydligt större flexibilitet jämfört med andra robotgräsklippare på marknaden. Luke Lin, en nöjd användare, beskriver sin upplevelse:

– Jag älskar hur jag enkelt kan visa gräsklipparen kanterna på tomten och sedan låta den sköta arbetet medan jag fokuserar på andra saker. Den gör ett utmärkt jobb med att undvika hinder.

  • Klippkapacitet: 3000 kvm
  • Maxlutning på underlag: 50 procent
  • Klipphöjd: 20–76 mm
  • Klippbredd: 260 mm
  • Garanti: 3+1 år
  • Uppkoppling: 4G, GPS och eSIM

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00