EET Fun Expo 2023 bjöd på en härlig tillställning och drog till sig många besökare – en härlig mix av business i en rolig miljö
Hem EVENT EET Fun Expo 2023 bjöd på en härlig tillställning och drog till sig många besökare – en härlig mix av business i en rolig miljö

EET Fun Expo 2023 bjöd på en härlig tillställning och drog till sig många besökare – en härlig mix av business i en rolig miljö

Publicerat av: Redaktionen

EET har under flera år anordnat sitt lyckade event Fun Expo på Tolv Stockholm.

Där återförsäljare får chansen att träffa tillverkare från EET:s olika affärsområden i en avslappnad och rolig miljö.

Fun Expo 2023 bjöd på en härlig energi under hela dagen och återspeglade verkligen eventets motto ”Även om business är allvarligt, så kan vi ha roligt tillsammans!”. Utöver intressanta och inspirerande produktpresentationer erbjöds besökarna även ett brett utbud av roliga aktiviteter, mat, dryck och underhållning.

Vi på IT-Kanalen fick chansen att prata med Stefan Westman, Marknadskoordinator hos EET Sverige.

Kan du berätta om ert koncept Fun Expo?

EET Fun Expo 2023 bjöd på en härlig tillställning och drog till sig många besökare – en härlig mix av business i en rolig miljöVi anordnade den första Fun Expo 2017 på just Tolv i Stockholm. Året innan hade vi egentligen vår första satsning i våra egna lokaler, detta blev någon form av en ”embryo” som vi sedan kände att vi ville expandera och göra det i en större skala. Då lyckades vi hitta ett samarbete med Tolv Stockholm och fann att deras lokal var väldigt passande för att just få till en mix av business och roligt jämfört med en mer traditionell mässupplevelse. Detta samarbete har vi kört sedan 2017 och det har tickat på sedan dess, vilket är ett tydligt kvitto på att vi gör något rätt. Där både tillverkare och kunder vill besöka oss den här dagen.

Vad är syftet och målet med Fun Expo?

Det är just för att visa den stora bredden vi har att erbjuda. Det blir ett unikt tillfälle att träffa tillverkare från områden som man normalt sätt inte håller sig inom och på det viset kan det öppna upp diskussioner och inspirera dem att vidga deras egna affärsområden. Det är vår huvudambition och tanken bakom Fun Expo.

Kan du berätta mer om tanken kring mottot ” Även om business är allvarligt, så kan vi ha roligt tillsammans”?

I grunden startades detta typ av event av EET i Danmark under namnet Fun Expo. Vi tyckte att det lät som ett intressant upplägg så vi tog inspiration därifrån och förvaltade det vidare till oss i Sverige, precis som även EET i Norge har gjort. I år hade vi besök från EET Polen som var här för att se om de också kan ta inspiration från det framgångsrika konceptet där business presenteras i en rolig miljö.

Vilken feedback har ni fått av besökarna?

EET Fun Expo 2023 bjöd på en härlig tillställning och drog till sig många besökare – en härlig mix av business i en rolig miljö

Besökarna var ivriga på att träffa alla tillverkare på plats och passade även på att ta del av alla roliga aktiviteter tillsammans med sina kollegor.

Det är väldigt positiva kommentarer, de tycker att det är ett kul och trivsamt event men ger ändå väldigt mycket rent businessmässigt också. Man får chansen att möta personer, produkter och tjänster som man kanske i vanliga fall inte stöter på i den dagliga verksamheten. Det verkar som att vi har träffat rätt med balansen mellan det roliga, businessmässiga och den bredd som vi erbjuder idag.

Vad hoppas ni att besökarna tar med sig från eventet idag?

Massor av inspiration och ögonöppnare! Få inspiration, hitta nya samarbetskonstellationer och andra lösningar samt fundera på om man eventuellt inte också ska implementera vissa delar inom sin verksamhet för att på så vis expandera och göra den ännu mer lönsamt.

Reaktioner och feedback från tillverkare och besökare på plats på Fun Expo:

”Vi är här för att visa upp våra produkter och vårt starka samarbete med EET som är en av våra större distributörer inom hela Europa. Vi växer stadig tillsammans och har ett jättebra samarbete.

EET Fun Expo 2023 bjöd på en härlig tillställning och drog till sig många besökare – en härlig mix av business i en rolig miljöVi har varit med på Fun Expo ett antal gånger, detta är ett jättebra sätt för att möta våra befintliga och nya kunder samt förmedla vårt budskap” – Björn Adméus, Marknadschef på Bosch Security i Norden

”Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med EET, de har ett väldigt bra nätverk av återförsäljare som vi har fått möjligheten att vara i kontakt med. Som ett finskt företag har vi fått jättebra stöd och hjälp med att komma in på en ny marknad och expandera till Sverige.

Jag älskar spel och allt som finns här på Fun Expo så jag tycker att detta är ett roligt koncept! Man visar att business kanske inte alltid behöver vara så jätteallvarligt. – Kalle Ihalainen, Export Account Manager på Artome.

” It is fantastic to be here! I have been here a couple of times before and the energy is always very high. Sometimes these types of events can be exhausting but time just flies by at Fun Expo. It is because everyone is in such a good mood and are happy. It is very nice to be here! – Kim Bigum Jørgensen, Product Manager på Vivolink.

“Vi har faktiskt haft det jättekul! Det är fjärde gången jag är här men detta har varit den bästa gången! Man blandar in business på ett mycket avslappnat sätt och man får chansen att träffas fysiskt med personer som man tidigare kanske endast har kommunicerat via telefon med samt umgås på ett avslappnat sätt, vilket är jättekul. – Besökare på Fun Expo.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00