Efter slopade roamingavgifter – Telenor släpper resetjänst
Hem Nyheter Efter slopade roamingavgifter – Telenor släpper resetjänst

Efter slopade roamingavgifter – Telenor släpper resetjänst

Publicerat av: Redaktionen

För att minska planeringsstress och främja spontanitet släpps nu Telenor Explore – en digital resetjänst som leder dig till semesterns guldkorn med ett knapptryck och gör att du kan uppleva utan att planera.

Detta som en följd av att Telenor som första operatör i Sverige avskaffat roamingavgifterna i EU och EES vilket öppnar upp nya möjligheter för kunder som reser i Europa. Besök www.telenor.se/explore och låt telenor 1upptäcktsfärden börja!

Var finns Paris mysigaste frukost? Vad gör man i Palma när det regnar? Vilka är de bästa stråken för en utekväll i Berlin? Resor är ofta förknippade med mycket planering, inte minst när man ska sätta sig in i resemagasin och guider som alla pekar åt olika håll. Samtidigt har höga avgifter för roaming länge hindrat många från att använda mobilen som hjälpmedel när vi vill vara spontana.

– Många gånger är det de oplanerade upplevelserna som skapar starkast minnen och för att kunna vara spontan i en främmande stad är mobilen ett perfekt hjälpmedel. När du inte behöver tänka på några extra kostnader för att surfa kan du resa bekymmersfritt, vilket vi vill manifestera genom en ny typ av resetjänst, säger Natalie Rudarp, TF presschef på Telenor Sverige.

När Telenor nu gjort det lika billigt att surfa i Europa som hemma så öppnas också möjligheterna till att slippa vara beroende av WiFi för att hitta nya spännande platser på semestern. Därför lanseras Telenor Explore – en digital resetjänst som med ett knapptryck ger dig förslag på ställen som passar allra bäst just nu, oavsett om det är stans cafépärla en regnig eftermiddag, områdets mest solsäkra strand eller kvällens hetaste restaurang. Telenor Explore är en hemsida och fungerar därför både i mobilen och surfplattan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>