Fredrik Jubran utsedd till Nordisk direktör på Bitdefender

Bitdefender, en av världens ledande leverantörer av IT-säkerhetslösningar, har utsett Fredrik Jubran som Nordisk direktör.

Fredrik Jubran, en veteran i branschen med mer än 15 års erfarenhet från marknaden för IT-säkerhetslösningar, har utsetts till Nordic Sales Director på Bitdefender. På denna nya position

Fredrik Jubran
Fredrik Jubran, Nordic Sales Director på Bitdefender

kommer han att leda förvandlingen av företagets tekniska överlägsenhet till en ledande kommersiell position i de nordiska länderna.

Fredrik Jubran kommer till Bitdefender efter nästan fem år på ledande positioner hos Sophos. Efter en lyckad tid som försäljningschef för Sverige och Finland, var han chef för norra Europa på Sophos under en tid då antalet partners och kunder ökade snabbt. På Bitdefender, kommer han att få stöd av mycket skickliga och motiverade medarbetare i ett nordiskt team och ska fortsätta den imponerande tillväxten i Norden.

Mihai Guran, Vice President, EMEA Sales på Bitdefender, säger: “Bitdefenders innovativa säkerhetslösningar har säkrat en ledande position på marknaden och jag är säker på att Fredrik med sin stora erfarenhet och kunskap om marknaden kommer att kunna ytterligare driva tillväxten i Norden, som är en viktig marknad för oss. “

“Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Bitdefender, som är världsberömd som ett ledande spjutspetsföretag med en tydlig vision för framtiden och en engagerad och inspirerande personal”, säger Fredrik Jubran. “Bitdefender är ett mycket respekterat varumärke inom IT-säkerhetsbranschen och jag ser fram emot att fortsätta Bitdefenders imponerande resa i Norden, vid en tidpunkt då IT-säkerhet är högre på ländernas dagordningar än någonsin tidigare.”

Fredrik Jubran har en utbildning från affärsskolan Nackademin. Han bor utanför Stockholm med sin familj.

Post Comment