Erfarna Sofia Sundqvist ny ortschef för Sogeti i Örebro
Hem Kvinnor på Kanalen Erfarna Sofia Sundqvist ny ortschef för Sogeti i Örebro

Erfarna Sofia Sundqvist ny ortschef för Sogeti i Örebro

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Sogeti Sverige AB har tillsatt Sofia Sundqvist som ansvarig för företagets kontor i Örebro.

Erfarna Sofia Sundqvist ny ortschef för Sogeti i Örebro 2Högst upp på hennes agenda finns att rekrytera nya medarbetare så snabbt som möjligt under året då företaget befinner sig i en expansiv fas.

Sofia Sundqvist, 45 år, har en gedigen erfarenhet från IT-branschen. Hon har verkat i IT-branschen i drygt 20 år, det vill säga hela hennes yrkesverksamma liv, och kommer närmast från det egna företaget Change4Growth.

Sofia Sundqvist påbörjade sin karriär i IT-branschen som nätverkstekniker, system-utvecklare och projektledare och har sedan 2006 arbetat i ledarroller såsom CIO, kontorschef, operativ chef i Sverige samt affärsområdeschef och har nu antagit rollen som ortschef för Sogetis verksamhet i Örebro.

– Jag tycker om att leda och att växa både människor och affärer, och själv inspireras av andra. Sogeti är ett stort, globalt företag med stark lokal närvaro och autonomi. Det attraherar mig och ger mig möjlighet att lyckas väl i min nya roll, kommenterar Sofia Sundqvist.

Rekrytering ligger högst upp på hennes prioriteringslista.

– Örebro med omnejd är en expansiv region med framåtanda. Sogetis kundbas ökar och vi kommer att behöva rekrytera ett 10-tal personer snarast och förstärka våra redan stora expertis inom uppkopplade lösningar för tillverkande industrin, systemintegration, Analytics & Business Intelligence och projektledning, avslöjar Sofia Sundqvist.

Sofia ser också fram emot att fortsätta att växa och engagera via #addher Örebro, Sogetis lokala nätverk för kvinnor i IT-branschen, som har 14 systernätverk runt om i landet och som är Sveriges största nätverk av sitt slag.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>