Ergonomi när det är som enklast
Hem REPORTAGE ergonomilösningar när det är som enklast

ergonomilösningar när det är som enklast

Publicerat av: Redaktionen

Det har nog aldrig varit så viktigt med ergonomilösningar som är enkla och snabba att personanpassa.

Hybridarbetsmodellen har drivit på trender som aktivitetsbaserade och flexibla arbetsplatser, vilket innebär att skrivborden på kontoren till en mycket högre grad delas mellan flera personer.

Det är heller inte ovanligt att fler i hushållet jobbar hemifrån och därför delar på arbetsytorna även där.

Ergonomi när det är som enklastKensingtons populära SmartFit-serie har fått ett nytt tillskott som gör det enkelt att jobba ergonomiskt. Det nya laptopstativet är skapat för att passa in både på kontoret och hemmakontoret, med en stilren design och smarta lösningar som gör det enkelt att hålla ordning och reda på skrivbordet. Genom att höja laptopskärmen till ögonhöjd är det lätt att jobba med god hållning, så du slipper muskel- och huvudvärk. Dessutom är plattformen som datorn står på ventilerad, för att se till att din laptop mår bra och inte blir överhettad.

SmartFit är Kensingtons patenterade system som är skapat för att enkelt kunna individanpassa sin arbetsmiljö på ett ergonomiskt sätt. Produkterna är färgmarkerade och baserat på handstorlek blir användaren tilldelad en färg som sedan matchas med en inställning på produkten. Det gör att användaren slipper gissa eller prova sig fram till rätt inställning, utan kan välja rätt direkt.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00