Fairphone lanserar sin senaste mobiltelefon, Fairphone 5
Hem PRODUKT NYHETERMOBILER Fairphone lanserar sin senaste mobiltelefon, Fairphone 5

Fairphone lanserar sin senaste mobiltelefon, Fairphone 5

Publicerat av: Redaktionen

Nya Fairphone 5 är mer hållbart tillverkad och har ett större fokus på lång livslängd genom en reparationsvänlig, modulär konstruktion, marknadens längsta garanti och ett unikt och kraftfullt Qualcomm-chipset. 

 Det nederländska socioekonomiska företaget Fairphone lanserar sin senaste mobiltelefon, Fairphone 5.

Fairphone 5 är den mest ”fair” tillverkade, mest hållbara och mest lättreparerade smartmobilen på marknaden, men är ändå utrustad med kraftfull och framtidssäker hårdvara som en ny och unik processor från Qualcomm.

Fairphone lanserar sin senaste mobiltelefon, Fairphone 5Lanseringen av Fairphone 5 är ett steg framåt för Fairphone på alla sätt. Telefonen är mer hållbart tillverkad, har fler delar som kan bytas ut av användaren själv om de skulle gå sönder och innehåller fortfarande fantastisk hårdvara. Fairphone 5 är tunnare och lättare än tidigare generationer och har bättre damm- och vattentålighet samt levereras med 8 GB minne och 256 GB lagringsutrymme som kan utökas med microSD-kort. Fairphone 5 levereras med Android 13 utan förinstallerad ”bloatware”.

Fairphone 5 har även ett tredubbelt kamerasystem med 50 megapixlar som bygger på Sony-bildsensorer, vilket gör det möjligt att ta perfekta bilder även i mörka miljöer. Fairphone 5 håller jämna steg med marknaden och har en 90 Hz OLED-skärm.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00