Denons nya in-ear-hörlurar PerL True Wireless
Hem PRODUKT NYHETER Denons nya in-ear-hörlurar PerL True Wireless

Denons nya in-ear-hörlurar PerL True Wireless

Publicerat av: Redaktionen

Tiden med one-sound-fits-all-hörlurar är över.

Samarbetet mellan Denon och Masimo ger en personlig lyssningsupplevelse genom Masimos nya Adaptive Acoustic Technology (ATT), som anpassar sig efter varje lyssnares hörsel.

Masimo, en ledande utvecklare av medicinska och konsumentinriktade tekniklösningar, utökar sin Denon-premiumportfölj och introducerar sin senaste innovation, Masimo AAT.

De nya in-ear-hörlurarna Denon PerL och PerL Pro True Wireless gör det möjligt för lyssnaren att skapa en personlig lyssningsprofil som med hjälp av Masimo ATT anpassar och optimerar ljudkvaliteten specifikt för den enskilda användarens hörsel.

Namnet på hörlurarna symboliserar Masimos mål att ge lyssnarna en ännu bättre möjlighet att njuta av musik genom en högst personlig lyssningsupplevelse (Personalized Listening experience).

”Epoken med one-sound-fits-all är över. PerL hittar automatiskt det optimala ljudet för varje person och anpassar sig till dina unika öron. Jag är personligen imponerad av hur bra PerL Pro är. Jag har inte hört min musik på det här sättet sedan jag var 18. PerL är intuitiv, bekväm och ergonomisk, och med lanseringen av PerL tar vi lyssningsupplevelsen till nya höjder. Vi ser fram emot att våra kunder ska göra oss sällskap i detta nya paradigm”, säger Joe Kiani, grundare och VD för Masimo.

Personligt ljud tack vare vetenskap

Hörseln varierar från person till person och det finns inte två öron som är likadana. Därför använder både Denon PerL Pro och Denon PerL Masimos adaptiva akustiska teknik för att mäta svaga otoakustiska emissioner (OAE), som skapas av innerörat när det påverkas av en serie toner.

Denons nya in-ear-hörlurar PerL True WirelessOAE, som är en biprodukt av de yttre hårcellernas aktiva funktion, analyseras för att avgöra hur känsliga en persons öron är för varje frekvens. När analysen är klar skapas en personlig lyssningsprofil i Denon PerL Headphones-appen till iOS och Android med hjälp av artificiell intelligens.

På så sätt upplever lyssnaren en oöverträffad djupkänsla, detaljrikedom och klarhet – perfekt anpassad till den egna hörseln och förstärkt av Denons livliga och luftiga signaturljud.

Fler anpassningsalternativ i appen

Denon PerL-användare kan också anpassa de personliga profilerna i Denon Headphones-appen, där det är enkelt att välja funktioner som Selective Noise Cancellation eller Social Mode, som släpper in mer ljud från omgivningen. Dessutom går det bland annat att starta och pausa avspelningen, byta till nästa låt och ställa in volymen med hörlurarnas touch-kontroll.

PerL Pro har åtta mikrofoner (jämfört med fyra i PerL) och uppgraderad brusreducering som automatiskt anpassar och utjämnar nivån på omgivningsljud efter hur tätt hörlurarna sitter i öronen.

Denon PerL Pro skapar också en surroundljudeffekt som förbättrar den totala ljudupplevelsen i en kompakt och bekväm, trådlös design.

Trådlös lyssningsupplevelse av högsta kvalitet

Medan vanlig Bluetooth-teknik först komprimerar och sedan dekomprimerar ljudet under den trådlösa överföringen, ger Denons PerL Pro-hörlurar en enastående ljudåtergivning i CD-kvalitet vid uppspelning från högupplösta streamingkällor.

Både med och utan den personliga lyssningsprofilen ger Denon PerL och PerL Pro en utmärkt lyssningsupplevelse och höjer ribban för ljudkvalitet i trådlösa in-ear-hörlurar.

Ett begränsat antal Denon PerL och PerL Pro finns nu att köpa hos HiFi-Klubben för 2 498 respektive 4 298 kronor. En större lansering av produkterna sker längre fram i år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00