Freja öppnar upp för registrering av styrkta samordningsnummer
Hem Nyheter Freja eID öppnar upp för registrering av styrkta samordningsnummer

Freja eID öppnar upp för registrering av styrkta samordningsnummer

Publicerat av: Redaktionen

Freja eID Group AB (publ) meddelar idag att man är redo att stödja registrering av individer med styrkta samordningsnummer.

Beslutet innebär att även dessa personer nu kan skaffa Freja eID Plus för säker inloggning till diverse onlinetjänster.

Freja öppnar upp för registrering av styrkta samordningsnummerFrån 24 januari 2022 kan också de personer som har styrkt samordningsnummer skaffa Freja eID Plus och därmed få tillgång till flertalet viktiga onlinetjänster. Det enda kravet är att de måste finnas i folkbokföringsregistret i Sverige eller ha avregistrerats för mindre än tre år sedan, samt ha en giltig svensk ID-handling. Att individer med styrkt samordningsnummer nu kan skaffa e-legitimation via Freja är precis som för utlandssvenskar och personer med skyddad identitet mycket värdefullt.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Att verka inkluderande för alla individer i samhället är viktigt för oss på Freja. Att kunna ge så många människor som möjligt tillgång till viktiga onlinetjänster känns mycket betydelsefullt för ökad, digital inkludering i samhället.”

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>