Fujitsu levererar nästa generations lagringsprestanda

Fujitsu presenterar idag nästa generations lagringslösningar i form av produktserierna ETERNUS AF S3 all-flash, och hybridsystemen ETERNUS DX S5.

Fujitsu levererar nästa generations lagringsprestanda 1De nya lagringslösningarna är skapade för att hantera kraven på framtidens digitalisering, vilket innebär extrema datamängder, ständig tillgänglighet för applikationer och komplexa workloads, utan att kompromissa med kostnaderna.

ETERNUS AF150 S3 riktar sig till små och medelstora företag, och är en kostnadseffektiv all flash-lösning som är optimerad för minimala svarstider och enkel att installera och underhålla.

ETERNUS DX900 S5 är en hybridlösning för större företag som balanserar en låg totalkostnad med maximal IOPS och skalbarhet, för datacenter med behov av hög tillgänglighet och låg latens.

I de senaste SPC-1-benchmarktesterna får de nya lagringslösningarna starka resultat. De beräknas finnas tillgängliga på den europeiska marknaden under november 2019. Prisnivåerna varierar beroende på konfiguration.