Global undersökningsrapport: Hur mycket tid sparar NinjaOne för IT-partners och tjänsteleverantörer?
Hem NINJAONE Global undersökningsrapport: Hur mycket tid sparar NinjaOne för IT-partners och tjänsteleverantörer?

Global undersökningsrapport: Hur mycket tid sparar NinjaOne för IT-partners och tjänsteleverantörer?

Publicerat av: Redaktionen

NinjaOne skickade nyligen ut en enkät till alla sina MSP-kunder världen över och bad dem kvantifiera hur mycket tid de sparar med NinjaRMM i jämförelse med deras tidigare RMM-lösning.

Normalt sett reserverar vi våra blogginlägg för utbildningsrelaterade ämnen, men undersökningsresultaten var så fängslande att vi bara var tvungna att dela med oss.

Vi skickade ut 11 frågor, som omfattade allt från hur lång tid det tar för IT-partners att implementera NinjaRMM till hur mycket deras MTTR (genomsnittliga tid till lösning) har minskat. Vi fick in över 250 svar från 6 olika länder och blev uppriktigt förvånade (men samtidigt väldigt glada) över resultaten. Hela rapporten finns tillgänglig, men här vill vi dela med oss av några nyckelresultat samt ett urval av ordagranna kommentarer för att ge en omfattande överblick.

Driftsättning av NinjaRMM

Global undersökningsrapport: Hur mycket tid sparar NinjaOne för IT-partners och tjänsteleverantörer?Den första frågan vi ställde var hur lång tid det tog för våra MSP-kunder att bli fullt driftsatta med NinjaRMM.

  • 58% var i gång på mindre än en vecka
  • 92% var fullt driftsatta på mindre än en månad

Det är den typen av tid till värde som våra kunder verkligen förtjänar!

 Utbildning av nya tekniker

Vi frågade dessutom hur lång tid det tog att utbilda en ny tekniker i NinjaRMM.

  • 89% svarade att det tog dem mindre än 6 timmar att utbilda nya tekniker i NinjaRMM
  • 66% hade nya tekniker fullt utbildade i NinjaRMM på mindre än 3 timmar

Det stämmer, på mindre än 3 timmarSom en kund uttryckte det, ”Snabbheten och smidigheten i Ninja är oerhört uppskattad. Det är lätt att lära ut till nya tekniker, lätt att hantera snabba serviceärenden utan att man ens behöver logga in på maskinen. Det är lätt att skapa många olika typer av rapportering.”

Ökad teknikerkapacitet

På tal om att betjäna fler kunder, blev vi häpnade över detta resultat.

  • 62% av de tillfrågade säger att deras tekniker nu kan hantera mer än 100 ytterligare endpoints, jämfört med deras tidigare RMM-lösning

Förmågan att utöka produktionen av befintlig arbetskraft så att de enkelt kan hantera fler kunder och enheter är en enorm förutsättning för IT-partners. Nästan en tredjedel av de tillfrågade nämnde förenklad automatisering som åtminstone en av de effektivitetshöjande NinjaOne-funktioner som möjliggör denna typ av ökning av antalet hanterade endpoints per tekniker.

Patching och sårbarhetshantering

Att åtgärda och patcha sårbarheter kan vara en enorm tidsslukare, men med automatisering genom policyer och automatiseringsskript lyckas våra kunder spara åtskilliga timmar, vilket sannolikt är anledningen till att en stor andel av våra respondenter angav detta (patching) som sin favoritfunktion i NinjaOne.

  • 62% av de tillfrågade uppgav att de nu lägger upp till 10 färre timmar per vecka på patchning
  • 32% säger att de sparar mer än 10 timmar per vecka på patchning jämfört med tidigare

Vill du lära dig mer? Ladda ner undersökningsrapporten här!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00