HBA Fordonsteknik presenterar Hydra kurvad extraljusramp med positionsljus
Hem PRODUKT NYHETER HBA Fordonsteknik lanserar Hydra kurvad extraljusramp med positionsljus

HBA Fordonsteknik lanserar Hydra kurvad extraljusramp med positionsljus

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar HBA en uppdaterad modell av Hydra kurvad LED ramp.

Höstens nyhet har vitt eller orange positionsljus, är tunnare till formatet jämfört med sin föregångare och rampfronten har en uppgraderad sömlös linsdesign.

Aerodynamisk utformning och sömlös lins
Hydra är en kurvad extraljusramp med positionsljus. Rampen har 14st högeffektiva dioder som tillsammans ger 140W. Hydra har en aerodynamisk utformning och är endast 40 mm hög. Ramphuset är av aluminium och linsen av slagtålig polykarbonat.

Nya Hydra har en sömlös lins som spänner över hela rampens front. Det innebär en rampfront utan kanter, som skapar mindre risk för ansamling av exempelvis snö, smuts och salt. Linsen är lätt att torka av och hålla rent, vilket ger bra förutsättningar för optimal ljusprestanda.

HBA Fordonsteknik presenterar Hydra kurvad extraljusramp med positionsljus

Hydra kurvad extraljusramp med sömlös lins och vitt eller orange positionsljus

Positionsljus vitt och orange
Hydra levererar en ljusbild som belyser hela vägbanan på ett optimalt sätt. Det kraftfulla ljuset ger föraren full kontroll både i vägrenen och långt framför fordonet. Hydra passar dig som ställer högra krav på maximalt ljusflöde och ljusprestanda.

Extraljuset är E-godkänt enligt ECE R112 och lyser med 1 lux på 480 meter. Positionsljuset finns med ett ECE R7 E-godkänt vitt ljus och ett orange stylingljus.

Montering, fästen och kontaktering
Rampen mäter 20″/518mm i bredd vilket gör den optimal för montering under eller över nummerplåten, alternativt infälld i fordonets grill. Du kan själv välja hur du sätter fast rampen. Hydra levereras med fästen för mitt- eller sidomontering och har utgående kabel med 4-polig DT-kontakt.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00