Hem Nyheter Hewlett Packard Enterprise lanserar nästa generations lagringslösning för småföretag

Hewlett Packard Enterprise lanserar nästa generations lagringslösning för småföretag

Publicerat av: Redaktionen

Hewlett Packard Enterprise (HPE) introducerar idag HPE MSA Gen 6, nästa generation av HPE Modular Smart Array (MSA), en entry-level hybrid-flash-lagringslösning med hög prestanda och automatisering för små och medelstora företag (SMB).

Hewlett Packard Enterprise lanserar nästa generations lagringslösning för småföretag 3Många små och medelstora företag har begränsade resurser när det kommer till teknik. Med HPE MSA får små och medelstora företag tillgång till en uppgraderad lagringslösning som möter dagens behov, utan att kostnaden blir för hög.

HPE MSA tillåter företag av mindre storlek att säkra värdefulla data och samtidigt göra den lättillgänglig för anställda, oavsett var de arbetar ifrån.

Genom nya datatjänster och en moderniserad arkitektur gör HPE MSA det möjligt för kunder som driver on-demand-verksamheter, som mediestreaming och onlineutbildning, att smidigare hantera sina applikationer och arbetsbelastningar.

”HPE MSA är perfekt för de kunder vars företag kräver en pålitlig, enkel och billig lagringslösning som kan matcha dagens arbetsbelastningar och skalas när deras prestanda och kapacitetsbehov växer. Funktionerna för automatisk nivåindelning ger den prestanda som behövs för att driva applikationer, och arkivlagringsmöjligheten är en flexibel lösning för företag till ett rimligt pris. Det nya HPE MSA Health Check-verktyget skyddar mot attacker och förutspår problem innan de inträffar så att småföretag kan fokusera på att få sin verksamhet att växa utan IT-huvudvärk,” säger Sky Cumming, produktchef på Dicker Data, en IT-distributör och HPE-kanalpartner.

De nya funktionerna för HPE MSA Gen 6 inkluderar:

  • Handsfree-nivåindelning som ger arbetsbelastningseffektivitet med förbättrad prestanda och lägre latenser. Denna funktion flyttar de viktigaste uppgifterna till det snabbaste mediet i realtid, vilket gör att kunder effektivt kan maximera SSD-prestanda och HDD-kapacitet baserat på arbetsbelastningsbehov.
  • En ny nivå av in-array-dataskydd med nya MSA Data Protection Plus (MSA DP +). Denna funktion eliminerar inaktiva hårddiskreservdelar för att förbättra systemets totala effektivitet och prestanda.
  • Förbättrat MSA Health Check-verktyg som eliminerar vanliga orsaker till downtime. Detta molnbaserade verktyg hjälper företag att följa bästa praxis, förbättra användarupplevelsen och maximera tillgängligheten.
  • Integration med HPE Cloud Volumes Backup ger kunderna en enkel och billig väg till molnbaserat dataskydd. Små och medelstora företag kan omedelbart börja säkerhetskopiera till molnet med HPE Cloud Volumes Backup, en inbyggd säkerhetskopieringstjänst, med hjälp av HPE Recover Manager Central, utan att ändra befintliga säkerhetskopieringsbelastningar. HPE Cloud Volumes Backup-molntjänster finns också tillgängliga via HPE GreenLake.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>