HP presenterar nya säkerhetslösningar för skrivare
Hem Produkt Nyheter HP presenterar nya säkerhetslösningar för skrivare

HP presenterar nya säkerhetslösningar för skrivare

Publicerat av: Redaktionen

Expertkunskap inom säkerhet ska stärka företag i deras utveckling och flexibilitet.

HP presenterar nya säkerhetslösningar för skrivareIdag presenterade HP en rad nya lösningar som ska hjälpa företag med utökad säkerhet och flexibilitet. Säkerhetstekniken i HP Enterprise-skrivare/MFPer innefattar en ny och kraftfull HP FutureSmart-firmware. Den inkluderar också integration av både McAfee Security Information och Event Management (SIEM) samt Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – en branschunik funktion när det kommer till utskriftslösningar.

– Att ge kunderna möjligheten att ta full kontroll över sin arbetsmiljö är en viktig del i vår strategi när det handlar om att utveckla företag. De tjänster och lösningar som presenteras idag innebär ett steg framåt för integrerade och branschledande säkerhetslösningar”, säger Lars Esping, produktchef för företagsskrivare på HP Sverige.

HP fortsätter att bygga sitt erbjudande inom kontorslösningar och presenterar idag:

  • Microsoft SCCM-integration: HP stärker sin branschledade ställning inom säkerhet  och blir först med OEM-integration med Microsoft SCCM inom print. Integrationen gör det möjligt för IT-avdelningar att med hjälp av ett enda verktyg konfigurera säkerheten med alla SCCM-uppkoplade enheter i nätverket.
  • McAfee SIEM-integration: För att utöka sin bevakning av potentiella hot har HP skapat en certifierad integration av SIEM-verktyget McAfee Enterprise Security Manager. McAfee SIEM erbjuder ett intelligent beslutsunderlag för att prioritera, undersöka och svara på potentiella hot mot HP-skrivare.
  • HP FutureSmart 4: Den nya versionen av firmware för HP Enterprise-klassade skrivare och MFPer förbättrar produktiviteten med ett smidigare och mer intuitivt användargränsitt. Uppdateringen inkluderar nya funktioner som Serverless Job Accounting – som möjliggör att statistisk data tas fram utan hjälp av en central server. Dessutom kan inställningar till nya skrivare återskapas via USB – något som effektiviserar installationen av nya skrivare avsevärt.

HP FutureSmart 4 är förinstallerat på nya HP-enheter som exempelvis HP PageWide Color 755dn, PageWide Color MFP 774dn och dns, samt PageWide Color MFP 779dn och dns. Nuvarande kunder med HP-enheter från 2012 med HP FutureSmart kan uppgradera till senaste version.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>