Untitled 22
Hem LEVERANTÖRHUAWEI Huawei lanserar MateBook X Pro 2021

Huawei lanserar MateBook X Pro 2021

Publicerat av: Redaktionen

Huawei släpper nu sin nya uppgraderade Huawei MateBook X Pro 2021.

Den har med sig de estetiska och innovativa egenskaperna från tidigare generationer men har också ett brett utbud av uppdateringar.

Uppdateringar som ger både effektiv prestanda och en användarupplevelse i högsta klass.

Huawei MateBook X Pro kommer utrustad med ett brett utbud av ny, innovativ teknik – en pekplatta med Huawei Free Touch, en bildskärm med multitouch-funktion och hög precision, dubbla kantmonterade mikrofoner och fyra högtalare med uppgraderad frekvensdelning. Därtill en högupplöst FullView-skärm i 3K och naturligtvis 11:e generationens Intel Core-processor. Huawei MateBook X Pro stödjer även WiFi 6.

– Vi fortsätter att leverera bärbara datorer som ska passa för alla tänkbara scenarion och erbjuda användaren en effektiv och sömlös upplevelse. MateBook X Pro är vår flaggskeppsmodell som erbjuder fantastiska egenskaper för både arbetsrelaterade och privata användningsområden. Och då är den här mixen av prestanda, skärm, design, högtalare och mikrofoner direkt avgörande, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige.

Elegant och lättsam laptop att ha med sig
Huawei MateBook X Pro visar på värdet av en perfektionistisk design. Den ultratunna metallkroppen har tillverkats med hjälp av CNC-teknik. Datorn har en tjocklek på 14,6 mm och en vikt på 1,33 kilo. Huawei MateBook X Pro finns i färgerna Space Grey och Emerald Green.

När det gäller FullView-skärmar för bärbara datorer, fortsätter Huawei MateBook X Pro att leda vägen med en 3K-upplöst LTPS-skärm som ger en 91-procentig så kallad screen-to-body-ratio. Med ett 3:2-format är skärmen skapad för att gynna användarens produktivitet.

Frigör din kreativitet – var som helst, när som helst
Huawei MateBook X Pro är visserligen tunn, lätt och bärbar, men också ett energifyllt kraftpaket. Den 11:e generationens Intel Core-processor i kombination med 16 GB LPDDR4x-minne levererar en prestanda som bidrar till en mer effektiv upplevelse. Den kraftfulla kombinationen av dubbla fläktar, kallad Shark Fin design, skapar en ännu bättre prestanda och effektivitet. Med stöd för Wi-Fi 6, erbjuder Huawei MateBook X Pro en överföringshastighet ungefär tre gånger så hög som för Wi-Fi 5 så användaren kan njuta av en stabil anslutning och snabba överföringar – även på platser med mycket nätverkstrafik.

Huawei MateBook X Pro har ett batteri på 56 Wh och med Huaweis smarta batterilösning kan användaren försäkra sig om en lång användningstid efter varje laddning. Huawei MateBook X Pro stöder även omvänd laddning när den är avstängd så man slipper oroa sig för batteritiden när man är på resande fot. Den portabla 65W USB-C laddaren laddar inte bara snabbt, den stöder även Huawei SuperCharge för Huawei-telefoner och surfplattor så användaren kan använda den för flera ändamål. Huawei MateBook X Pro har även två mångsidiga USB Type-C-portar som möjliggör tvåvägs dataöverföring, laddning och tillbehörsanslutning till externa enheter – tillräckligt mångsidig för att passa användarens olika behov.

Untitled 22Huawei MateBook X kommer utrustad med Huawei Share där alla enheter, bärbara datorer som telefoner, kan samarbeta och arbeta tillsammans utan hinder. Med sin multiskärmsfunktion kan datorn föra samman flera enheter till en enda skärm. Mobilskärmen integreras helt enkelt på den bärbara datorns skärm vilket ger användaren en sömlös upplevelse. Användaren kan enkelt föra över filer mellan de olika enheterna, redigera filer från datorn direkt via telefonen samt både ringa och ta emot samtal via datorn.

Innovativ teknik bjuder på en avkopplad upplevelse
Huawei MateBook X Pro har uppgraderats med ett flertal innovativa tekniker för att underlätta arbetet och vardagen för användaren. Bland annat erbjuds användaren Huawei Free Touch – en förbättrad och rymlig pekplatta med full vibrationsåterkoppling. Med Huawei Share-taggen integrerad under pekplattan får även användaren en enkel åtkomst till multiskärmsfunktionen.

Oavsett var man befinner sig kan Huawei MateBook X Pro också bli användarens personliga, portabla biograf med sina fyra uppgradera högtalare. Högtalare som med frekvensdelning bjuder på ett mäktigt surroundljud. Avancerade ljudalgoritmer säkerställer att användaren upplever det som att ljudet kommer från rummet, oberoende var hen befinner sig i relation till datorn. De dubbla kantmonterade mikrofonerna och AEC-algoritmen stödjer upptagning av ljud på långt håll för bättre röstinspelning – något som underlättar oavsett om man sitter i ett jobbmöte online eller har en digital träff med några vänner.

Huawei MateBook X Pro värnar även om användarens integritet. Med hjälp av fingeravtrycksknappen, kan man på ett effektivt och säkert sätt både starta och logga in på sin bärbara dator. Den infällda kameran skyddar även användarens integritet ytterligare.

Pris och tillgänglighet:
Huawei MateBook X Pro finns tillgänglig på den svenska marknaden i färgerna Emerald Green och Space Gray från mitten av juli.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00