sss 1
Hem Produkt Nyheter Kingston tar systembyggen till en ny nivå med lanseringen av primärminnesserien FURY

Kingston tar systembyggen till en ny nivå med lanseringen av primärminnesserien FURY

Publicerat av: Redaktionen

Kingston FURY, en del av Kingston Technology Europe Co LLP och ett dotterbolag till Kingston Technology Company, Inc., världsledare inom minnesprodukter och teknik, tillkännager idag att leveranser av dess högpresterande minnen i serierna:

Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast, samt Kingston FURY Impact har inletts. Produktserierna innefattar uppgraderingsmöjligheter för entusiaster och gamers i formaten DDR4, med och utan RGB, samt DDR3.

Den prestandamedvetne gamern kan dra nytta av Kingston FURY Renegade DDR4 RGB, som tillåter maximal bildfrekvens, smidigast möjliga strömning av spelsessioner samt redigering av sessionernas höjdpunkter. Serien erbjuder hastigheter upp till 4 600 MHz, med timings i spannet CL15–CL19. De inbyggda dynamiska RGB-ljuseffekterna varieras och synkroniserar med resten av systemet med hjälp av Kingston FURY Infrared Sync Technology.

Kingston FURY Renegade DDR4 förses istället med en värmespridare i stilren svart design, med tillhörande svart kretskort. Här erbjuds skyhöga hastigheter upp till 5 333 MHz och timings från CL13 till CL20. Båda serierna är Intel® XMP-certifierade och utrustas med profiler som optimerats för Intels senaste styrkretsar – genom att aktivera profilen i BIOS låses minnenas fulla potential upp i en handvändning. Minnesmodulerna är tillgängliga i storlekar om 8–32 GB och i set om 2, 4 eller 8 stycken med kapaciteter upp till 256 GB.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB och Kingston FURY Beast DDR4 erbjuder hög prestanda för gaming, videoredigering och rendering med hastigheter upp till 3 733 MHz och timings i spannet CL15–CL19. Även den prismedvetne konsumenten har möjlighet att njuta av iögonfallande ljuseffekter med

sss 1Kingston FURY Beast DDR4 RGB. Storlekarna som erbjuds är 8–32 GB per modul, med 16–128 GB stora set. Kingston FURY Beast DDR4 har en värmespridare av lågprofiltyp och finns tillgänglig i storlekarna 4–32 GB, i set om 8–128 GB. Båda FURY Beast-varianterna erbjuder Plug n Play- överklockning till 2 666 MHz3 och stödjer Intel XMP och är förberedda för AMD Ryzen™. Även DDR3- moduler finns tillgängliga.

Datorer i bärbart och SFF-format kan i stället nyttja SODIMM ur serien Kingston FURY Impact, för minimala accesstider och maximal prestanda. Serien stödjer Intel XMP och har förberetts för

AMD Ryzen och finns tillgänglig i set upp till 64 GB. Även Plug n Play-överklockning av Kingston FURY Impact DDR4 sker automatiskt, upp till de högsta specificerade frekvenserna som stöds av Intels och AMD:s senaste processorer – 3 200 MHz. Att installera de stilrena svarta minnesmodulerna går snabbt och smidigt, ingen handpåläggning i BIOS krävs från användarens sida. Kingston FURY Impact finns även tillgänglig i DDR3-format i hastigheter upp till 1 866 MHz.

– Vi är glada att kunna fortsätta erbjuda de högpresterande minnen och den support i världsklass som gamers och PC-entusiaster förväntar sig av oss. Vi har i och med Kingston FURY de rätta produkterna för att skapa de ultimata upplevelserna inom gaming. Oavsett om du söker en enkel, prisvärd uppdatering eller vill få ut maximal prestanda ur ditt system för bästa gamingupplevelse har vi en Kingston FURY-produkt för dig, sade Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>