Huaweis P10 och Watch 2 tilldelas pris från EISA
Hem Produkt NyheterMobilerHuawei Huaweis P10 och Watch 2 tilldelas pris från EISA

Huaweis P10 och Watch 2 tilldelas pris från EISA

Publicerat av: Redaktionen

Konsumentorganisationen European Imaging Sound Association (EISA) har tilldelat Huawei ytterligare två utmärkelser.

Flaggskeppstelefonen P10 vinner priset EISA Smartphone Camera 2017–2018 och smartklockan Huawei Huaweis P10 och Watch 2 tilldelas pris från EISA 2Watch 2 belönas med priset EISA Wearable Device 2017–2018. Utmärkelserna hyllar och uppmärksammar Huaweis engagemang för kvalitet, design och prestanda.

Tidigare i år lanserade Huawei telefonen P10 och smartklockan Huawei Watch 2 som nu uppmärksammas av konsumentorganisationen EISA. Organisationen testar elektronikprodukter och representerar specialmedier inom konsumentelektronik. I år uppmärksammas Huaweis P10:s kamera, som är framtagen i samarbete med kameratillverkaren Leica. P10 kännetecknas liksom hela Huaweis P-serie av enastående användarupplevelse. Med sina dubbla kameralinser på telefonens baksida och ytterligare en lins på framsidan i kombination med avancerade programverktyg, 3D-teknologi för ansiktsigenkänning och dynamisk belysning kan användaren ta högkvalitativa bilder.

Det är inte första gången som Huaweis P-serie tilldelats pris från EISA. Tack vare en kombination av imponerande specifikationer, vacker design och användarvänlighet belönades P-serien redan 2013 i kategorin Best Consumer Smartphone, med P6.

— Utgångspunkten i Huaweis filosofi är strävan att kontinuerligt utveckla meningsfulla och innovativa produkter som användare över hela världen älskar. Vi är därför mycket stolta över att Huawei P10 och Huawei Watch 2 har hedrats av en så prestigefylld organisation som EISA. Vi fortsätter att driva och utmana gränserna inom teknik och design i utvecklingen av allt från smartphones till bärbara datorer. Allt för att skapa produkter som intelligent kopplar människor till de saker som är viktigast för dem, säger Glory Zhang, marknadschef på Huawei Consumer Business Group.

Huawei Watch 2 erbjuder användaren såväl högkvalitativ design som funktion. Smartklockan är lätt att ha på sig och gör det möjligt att leva ett uppkopplat liv utan att behöva tumma på stilen. Under ett elegant keramiskt hölje gömmer sig en rad funktioner som är utformade för att stödja en aktiv och hälsosam livsstil. Tack vare 4G-uppkoppling, Bluetooth-support och GPS är Huawei Watch 2 ett perfekt träningstillbehör.

Officiellt citat från EISA Award, EISA Smartphone Camera 2017–2018: Huawei P10:
Huaweis senaste flaggskepp är en förbättring i nästan alla avseenden. Från designen som inkluderar ett briljant underrede och nya modiga färger till det snabbare och säkrare Kirin 960-chipsetet med åtta kärnor och den fantastiska Leica-kameran. De dubbla linserna på telefonens baksida har nu en monokrom sensor på 20 megapixlar och en färgsensor på 12 megapixlar, vilket möjliggör ett helt nytt porträttläge för fantastisk porträttfotografering. På framsidan sitter en 8 megapixel F1.9 selfie-lins som också stödjer porträttläge, samt besitter Leica-teknik som är smart nog att känna om det finns fler personer i bilden och följaktligen gör bilden större. För en ännu mer professionell fotografering rekommenderar EISA Huawei P10 Plus.

Officiellt citat från EISA Award, EISA Wearable Device 2017–2018: Huawei Watch 2:
Oavsett om du letar efter en stilfull tidtagare eller ett användbart sporttillbehör är Huaweis Watch 2 det som gäller. Smartklockan som kommer i både en klassisk och sportig version är helt självständig tack vare den integrerade 4G-anslutningen. Med en ram i keramik och en anpassningsbar urtavla erbjuder smartklockan en stil för varje tillfälle. Utrustad med GPS och hjärtfrekvensövervakning är den perfekt under ditt dagliga träningspass. Och dess smarta appar, tillsammans med Google assistent, är praktiska varje dag. Den kristallklara AMOLED-skärmen om 1.2 inches, det inbyggda vattenmotståndet och batterilivslängden på två dagar gör smartklockan till en utmärkt följeslagare var du än går.

Om European Imaging and Sound Association (EISA)
European Imaging Sound Association (EISA) grundades 1982 och är en multimedieorganisation som testar konsumentelektronik. Ett 50-tal ljud-, mobil-, video- och fotomagasin från 20 europeiska länder är medlemmar i organisationen. EISA:s utmärkelser är kända som en av de mest prestigefyllda konsumentrekommendationerna som produkter kan få.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>