Industriprofil ska leda CGI:s erbjudande för tillverkningsföretag
Hem KVINNOR INOM TECH Industriprofil ska leda CGI:s erbjudande för tillverkningsföretag

Industriprofil ska leda CGI:s erbjudande för tillverkningsföretag

Publicerat av: Redaktionen

CGI har utsett Sofia Lindholm till ny Industry Growth Lead Manufacturing i Sverige.

I sin nya roll kommer Sofia Lindholm att ansvara för CGI:s erbjudande till tillverkande företag, som spänner över flera viktiga teknik- och kompetensområden, för att klara den gröna- och digitala omställningen som industrin står inför.

-Med Sofias långa erfarenhet från tillverkningsföretag, goda ledarskapsförmågor och ett brinnande engagemang för att hjälpa kunder är vi mycket glada över att hon nu kommer att driva arbetet med att vidareutveckla de många och breda erbjudanden som CGI redan idag har för tillverkande företag, samt att skapa vidare innovation för företag i branschen, säger Leif Alama Senior Vice-President Stockholm & Central, CGI. Vi arbetar med många svenska tillverkningsföretag där vi hjälper dem med den industriella transformationen, att optimera och effektivisera sin verksamhet digitalt och samtidigt integrera hållbarhet i alla aspekter, rakt igenom hela verksamheten.

Sofia Lindholm har över tjugo års erfarenhet från tillverkningsindustrin och har innehaft en rad ledande positioner på bland annat Sandvik. Idag leder hon CGI:s industriverksamhet i norra Sverige.

Industriprofil ska leda CGI:s erbjudande för tillverkningsföretag

Sofia Lindholm

-Jag är väldigt glad och entusiastisk över min nya roll, säger Sofia Lindholm. Tillverkande företag står inför en rad viktiga omställningar, där nyckeln är att digitalt ställa om till en hållbar verksamhet över hela försörjningskedjan.  Jag är supertaggad på att sätta tänderna i detta och arbeta med vårt erbjudande tillsammans med hela CGI-koncernen, globalt och lokalt, samt med våra samarbetspartners.

Sofia Lindholm tillträdde tjänsten 1 oktober 2023 och är baserad på CGI:s kontor i Gävle.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00