Teltonika RUT260 sätter ny standard för 4G-routrar
Hem NYHETERTECH NEWS Teltonika RUT260 sätter en ny standard för 4G-routrar

Teltonika RUT260 sätter en ny standard för 4G-routrar

Publicerat av: Redaktionen

För de företag som söker den ultimata 4G-routerlösningen för industriell automation, digitalisering eller IoT, introduceras Teltonika RUT260.

Detta är en 4G-router som tänjer gränser, och erbjuder en extraordinär kombination av snabbhet, flexibilitet och robusthet.

Routern tar sikte på industriella tillämpningar och krävande applikationer och passar allt från mobila tillämpningar till fasta installationer.

Teltonika RUT260 är långt ifrån en ordinär 4G-router. Utrustad med LTE Cat 6, levereras uppkoppling via 4G med hastigheter på upp till 300 Mbit/s tack vare tekniken Carrier Aggregation. RUT260 tillverkas i Litauen och bygger på arvet av routrarna RUT240 och RUT241. Routern RUT260 erbjuder en fördubbling av hastigheten, men är varken större eller tyngre än RUT240-serien.

Teltonika RUT260 sätter ny standard för 4G-routrarDet som verkligen särskiljer Teltonika RUT260 är den oslagbara flexibiliteten. Med en vikt på endast 130 gram och en kompakt design kan den installeras i de mest skiftande miljöer. Trots det lilla formatet kompromissar den inte med prestanda och är nästan 50% lättare än den tidigare kompakta men snabba routern, RUT360.

För de med en förkärlek för teknologiska detaljer erbjuder Teltonika RUT260 en rad avancerade funktioner.

Den stödjer flera industriella protokoll som MQTT, SNMP, Modbus och så vidare. Dess robusta och hållbara design klarar av extrema temperaturer och vibrationer, vilket gör den till en idealisk lösning för tuffa industriella miljöer.

Teltonika RUT260 är inte bara en teknologisk innovation; det är en router som höjer ribban för 4G-routrar. Med sin unika kombination av prestanda och flexibilitet maximeras både effektivitet och kostnadseffektivitet i alla typer av digitaliseringstillämpningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00