Infinigate expanderar till Finland

Infinigate, är en av de ledande europeiska VADS (värdeadderande distributör) för IT-säkerhetslösningar, utökar sin närvaro i Europa med öppnandet av sitt nya dotterbolag i Finland.

Med detta steg finns nu Infinigate i 9 länder i Europa och stärker sin ledande position i Norden. Det nya Finska dotterbolag (Infinigate Finland Oy) Infinigate expanderar till Finland 1har sitt säte i Esbo – utanför Helsingfors – och kommer att fortsätta med exakt samma strategi som hela Infinigate koncern som värdeadderande distributör för IT-säkerhetslösningar och distribuera lösningar och tjänster endast via återförsäljare, kanalen.

Den främsta orsaken till expansionen i Finland var antalet förfrågningar från olika leverantörer, som vill arbeta tillsammans med en högt kvalificerad och sann VADS, som är fokuserade på IT-säkerhet i Finland. Som ett resultat kommer Infinigate Finland redan nu börja med en imponerande portfölj av välkända säkerhets varumärken såsom RSA, Sonicwall, Ipswitch, SecurEnvoy, Radware, Kimrök, Cylance, GFI och Rapid7.

Infinigates portfölj kommer att utöka över tiden, detta i linje med Infinigates strategi för att säkerställa en konstant hög kvalitet.

Thomas Hagelid, är regionchef för Norden på Infinigate,  han säger: “Infinigate har stor framgång i Norden och har fått en marknadsledande position inom IT-säkerhet distribution i regionen. Vi är stolta över att nu omfatta hela Norden, inklusive Island och Baltikum.  “Flytten till Finland är väl tidsinställd med utbyggnaden av Infinigate gruppen. Vi har under en längre period analyserat Finsk IT-säkerhet Distribution och vår slutsats var att det finns ett behov av en värdeadderande distributör som Infinigate med fokus om säkerhet “-avslutar David Martinez, grundare och VD för Infinigate.