Automatiskt utkast
Hem Nyheter Infor förvärvar brittiska Lighthouse Systems

Infor förvärvar brittiska Lighthouse Systems

Publicerat av: Redaktionen

Förvärvet kommer att stärka Infor-lösningar utformade för att hjälpa kunder att förbättra sin tillverkning och prestanda

Infor, affärssystembranschens molnföretag, tillkännagav idag förvärvet av brittiska Lighthouse Systems, en ledande leverantör av MES-mjukvara (Manufacturing Execution System) för smart tillverkning.

Företagets flaggskeppsprodukt, Shopfloor-Online™, hjälper tillverkningsföretag att hantera och förbättra tillverkningsoperationer från produktion till kvalitet, lager och underhåll.

Lighthouse Systems MES-lösning, som kan integreras helt i Infor CloudSuite ERP-system, kommer att hjälpa Infor att möta ett kritiskt krav från kunderna vad gäller tillverkning dygnet runt.

Automatiskt utkast

Kevin Samuelson

För de tillverkande företag som funderar på att införa MES tillsammans med ett affärssystem, räknar Infor med att kunna erbjuda en helt integrerad färdigpaketerad lösning, som avsevärt kommer att förkorta införandet och bidra till värde för kunderna.

– MES-lösningar är avgörande för tillverkande företag som vill säkerställa sin data insyn i realtid över all anläggningsverksamhet, säger Infors vd Kevin Samuelson. Att integrera dessa funktioner med våra branschspecifika affärssystem kommer att hjälpa oss att leverera ännu mer kraftfulla lösningar till tillverkningsorganisationer, när de vill digitalisera sin verksamhet och växa.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>