IT-bolaget Implema gör ytterligare strategisk rekrytering – Hanna Svensson blir Business Unit Director Dynamics
Hem KVINNOR INOM TECH IT-bolaget Implema gör ytterligare en strategisk rekrytering – Hanna Svensson blir Business Unit Director Dynamics

IT-bolaget Implema gör ytterligare en strategisk rekrytering – Hanna Svensson blir Business Unit Director Dynamics

Publicerat av: Redaktionen

Implema, Sveriges ledande specialist på implementation av affärssystemen SAP och Microsoft Dynamics, har gjort ytterligare en strategisk rekrytering.

Den 1 juni tillträder Hanna Svensson som Business Unit Director Dynamics.

Hon kommer närmast från en liknande roll på CGI.

Hanna är ekonom och har en lång och gedigen erfarenhet inom it och affärssystem. Närmast kommer Hanna från CGI och en roll som Vice President Dynamics. Dessförinnan arbetade hon bland annat som Business Team Manager, Senior Business Consultant och Solution Architect på Acando (innan de köptes upp av CGI), och har även arbetat som controller inom tillverkningsindustrin.

IT-bolaget Implema gör ytterligare strategisk rekrytering – Hanna Svensson blir Business Unit Director DynamicsImplema blir uppdraget är att vidareutveckla affärsområdet Microsoft Dynamics och accelerera tillväxten.

– Det är flera saker som lockar mig med Implema, bland annat hur man bedriver projekt. Dessutom brinner de precis som jag för att göra skillnad på riktigt för de företag vi arbetar för och att bidra till ett svenskt näringsliv i världsklass. Implema har redan idag en väldigt vass Dynamics-enhet och marknaden är fantastisk just nu, så jag ser fram emot att vi ska uträtta stordåd tillsammans, säger Hanna Svensson, tillträdande Business Unit Director Dynamics på Implema.

För Implema, med flera starka tillväxtår bakom sig, är rekryteringen ett led i en befintlig och offensiv tillväxtstrategi.

– Vi ser att vi har en stor potential att utveckla vår Dynamics-affär och Hanna är helt rätt person att leda det arbetet. Förutom att hon har en djup kunskap både om Dynamics och it-konsultvärlden, är hon en erkänt god ledare och lagspelare. Dessutom har hon ett enormt driv. Det är saker vi värdesätter mycket på Implema. Vi är väldigt glada att få välkomna Hanna till oss, kommenterar Jörgen Aronsson, CEO för Implema.

Hanna Svensson tillträder sin tjänst den 1 juni och kommer att vara placerad på Implemas Göteborgskontor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00